Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aiset

kiedy test zrobic test?

Polecane posty

Gość aiset

kochalam sie 5 dni temu z chlopakiem , czy jutro rano moge wykonac test? kupiłam test i na ulotce pisze ze wykrywa 6dniowa ciaze. czyli jutro moge go zrobic , czy poczekac jeszcze 2 dni? :( boje sie a do okresu daleko niewytrzymam

Gość aiset
TO BYŁ STOSUNEK PRZERYWANY , CHLOPAK TWIERDZI ZE NAPEWNO NIE MAM SIE CZEGO BAC..ALE ...

Gość mikigaga
TEST ROBI SIE NAJWCZESNIEJ W DNIU SPODZIEWANEJ MIESIACZKI

Gość aiset
niewytzrymam tyle czasu jejciu :O

Gość onedyku
ja mam problem , uprawialam peting z chlopakiem , nasienie było w okolicach pochwy, od tamtej pory mialam 2 okresy a teraz jestem w trakcie trzeciego okresu , zrobiłam 8 testów , wyszły negatywne, robiłam je co kilka dni , ostatni test kilka dni temu , raniutko czy mimo tego moge byc w ciazy?

Gość onedyku
ja mam problem , uprawialam peting z chlopakiem , nasienie było w okolicach pochwy, od tamtej pory mialam 2 okresy a teraz jestem w trakcie trzeciego okresu , zrobiłam 8 testów , wyszły negatywne, robiłam je co kilka dni , ostatni test kilka dni temu , raniutko czy mimo tego moge byc w ciazy?

Gość brunonka
onedyku-nie nie możesz.

Gość onedyku
i tak bede do konca zycia pisac bo jestem w tej zasranej ciazy i bede wiecznie a wy i tak mi nie pomozecie bo polmozgi z was obsrane i mozecie mnie wywalac ciagle ale ja bede wracac bo jestem najlepsa najmadrzejsza i wogole i daje dupy za talerz zupy

Gość onodyku
14:10 onedyku i tak bede do konca zycia pisac bo jestem w tej zasranej ciazy i bede wiecznie a wy i tak mi nie pomozecie bo polmozgi z was obsrane i mozecie mnie wywalac ciagle ale ja bede wracac bo jestem najlepsa najmadrzejsza i wogole i daje d**y za talerz zupy PODSZYW

Gość onodyku
14:10 onedyku i tak bede do konca zycia pisac bo jestem w tej zasranej ciazy i bede wiecznie a wy i tak mi nie pomozecie bo polmozgi z was obsrane i mozecie mnie wywalac ciagle ale ja bede wracac bo jestem najlepsa najmadrzejsza i wogole i daje d**y za talerz zupy PODSZYW to jest prawdziwy PODSZYW

poczytaj o wrażliwości testów potem sprawdź jaki posiadasz. jeśli masz o bardzo wysokiej czułości możesz wykonać go przed dniem spodziewanej miesiączki ale co do zasady testy wykonuje się 3-5 dni po dniu spodziewanej miesiączki. A chłopaka masz bardzo niedouczonego bo chyba nie zdaje sobie sprawy że w płynie preejakulacyjnym mogą znajdować się plemniki. Nie bądź głupia i nie bawcie się tak bo faktycznie skończysz z brzuchem

clarka a myślałam że cię wywiało a tu no proszę

Gość aiset
kupiłam quick vue 25mlU/ml

można wykonać około 3 dni przed spodziewaną miesiączką

Gość aiset
wyjdzie wynik zgodny z prawdą? a czy często sie takie testy myla ? , bo chce zrobic 2 testy , pierwszy zrobie w dniu okresu , a nastepny tydzien po , czy jezeli oba testy dadza wynik neg to czy moge juz niemiec obaw..?

nie powinnaś mieć powodów do zmartwień jeśli oba wyjdą negatywnie ale jeśli sie boisz zrób test z krwi jest niezawodny

Gość aiset
a czy czesto statystycznie takie testy daja fałszywy wynik???, czy jezeli np test zrobie rano 7 dni po terminie okresu i wyjdzie neg to czy dalej jest niepewnosc?

Gość aiset
chodzi mi o to czy tego hormonu hcg bedzie wystarczajaco w moczu aby wykrył go test (jezeli mialabym byc w ciazy)?

różnie bywa ale myślę że jak ci dwa wyjdą negatywne to chyba nie będziesz mieć powodów do zmartwień

Gość aiset
to trzymajcie kciuki jak cos to napisze jak test wyszedł ok ? pa