Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna jadzia

problem z włosami

Polecane posty

Gość smutna jadzia

kiedys miałam długie i nawet gęste włosy i zrobione pasemka. wyglądały pieknie było to ok 2 lata temu. potem zaczełam je mocno farbować na blond całe.... i tragedia poprosytu co sie zxnimi stało :( nie farbuje już od pół roku. uzywam róznych odżywek chodziłam na zabiegi regeneracyjne.. eh i tak sa cieńkie takie patyki nie wiem co zrobić :( czy kiedys zgęstnieją? czy któraś z was miała podobny probem?

Gość smutna jadzia
nkit nie odpowie:( a ja przez to mam mega kompleksy ;( czuję sie beznadziejnie a nie jestem brzydka. tykl osobie włosy zniszczyłam ;( i odraszu poczucie atrakcyjnosci spadło mi bardzo mocnbo w doł :(

podcinaj je często, olejek rycynowy wcieraj, bierz silicę, zacznij się lepiej odżywiać, i zakończ jakiekolwiek farbownaie

a może to nie przez farbowanie , tylko jakiś problem zdrowotny. Może brak witamin czy minerałów. Spróbuj połykać jakieś multiwitaminki , skrzypowitę. Dobre są też tabletki drożdżowe ( i tanie chyba koło 5 zł).

tak - olejek rycynowy jest rewelacyjny. Raz w tyg. lekko podgrzany- natrzeć włosy i skórę, turban i tak połazić po domu min. 2 godz. pierwszy efekt już po umyciu - włos błuszczący i aż lśni. Wiosna - rwij młode pokrzywy - zaparzaj w gorącej wodzie , jak ostygnie płukaj tym włosy.

Gość despotyczna szefowa
ja frbuję na blond od kilku lat --pasemka tzw balejaż i mam to samo nawet musialam zrobić sobię grzywkę bo włosy mi się wytarły i miałam zakola ---a w swoich naturalnych to beznadzieja typowa sszrość.

Gość smutna jadzia
hm łykam skrzypowite jeśli chodzi o jakieś niedobory witamin to nia mam wszysko w normie bo robułam badanie krwi. najwidoczniej to od farbowania i zapewne też od tabletek anty ale je przestałam brać w listopadzie tamtego roku. a myślicie że mi zgęstnieją i odrosną kiedys? i ile to może trwać :(

Gość smutna jadzia
despotyczna szefowa - to wolisz mieć blond z zakolami niż naturalne i gęste? też mam szary kolor nijaki ale chce miec je na głowie a nie ze mam przeswity jakieś :( zgeśtnieją czy nie? ;( HELP bo w depresje wpadam. bez kitu mi to odwagi odbiera :(