Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kunegunda23

Dlaczego nie powiedza o co chodzi..

Polecane posty

Nie wiem o co mu chodzi...:( wczoraj zrobilismy grilla ze znajomymi... nie mialam zbynio humoru totez malo odzywalam sie do gosci... zaczal robic mi pretensje ze ostatnio taka cicha sie zrobilam...ze mnie nie poznaje...i nie odzywa sie od wczoraj!! :( nic nawet slowem....w nocy nawet nie moglam go przytulic:( co mam zrobic... placze sobie ukradkiem od rana...:(

Gość despotyczna szefowa
zmądrzej głupcze

Gość do nauki dziecko

może ma zły dzień, też uważam że on powinien się pierwszy odezwać i zamiast płakać ukradkiem pokaż że spłynęło to po tobie jak po kaczce woda i zobaczysz że zaraz się postawa faceta zmienia

Gość dejot
szykuje się by cię zostawić...

Rozmawialam dzis dopiero z nim..powiedzial ze go strasznei olewam mam go w dupie.... ze czekal az pierwsza choc raz przyjde do niego... na koniec powiedzial: po co mamy sie obydwoje tak meczyc... a jak juz zobaczyl ze nie zwracam na to uwagi.. powiedzial ze kocha ze chce...ze nie chce zebym byla w stosunku do niego taka obojetna......nie wiem...:(

Gość bmbmn
foch za foch widocznie nie tylko ty jesteś humorzasta lub inaczej: pokazałaś zły humor, dostałaś to samo w odpowiedzi