Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Opalacie się

Opalacie się?

Polecane posty

Gość Opalacie się

Jesteście już opalone?

Gość w ogole sie nie opalam
jestem tak blada, ze jak sie opalam to sie robie rozowa/czerwona, nastepnie zlazi mi skora i znow jestem blada :D

Gość epsanol
za zimno jeszcze:) na szczęście mam ciemną karnację :)

Gość Opalacie się
Ja nadal wyglądam jak córka młynarza:D

Gość Opalacie się
Blada dziewczyna chyba też może być atrakcyjna, prawda?

Gość w ogole sie nie opalam
a okres w czym przeszkadza?

Gość dylemat taki
Ja co roku mowie sobie ze nie bede sie opalala, jesli w ogole to tylko bardzo delikatnie bo szkoda niszczyc skore, ale jak potem widze te opalone laski to nie wytrzymuje i tez ide na slonce tym bardziej ze mam ladny odcien opalenizny. Oczywiscie kremy z filtrami to podstawa. W tym roku jeszcze sie nie opalalam a duzo ludzi juz na ulicach jest czarnych, pewnie z majowki

ja byłam już 2 razy na solarce i to mi wystarczy ,reszte zrobi słońce

Gość Luckym
Oczywiście, że może być atrakcyjna:) Atrakcyjność nie zależy przecież od koloru skóry, to całokształt osoby. Jestem mezczyzną, któremu nie podobają się bardzo opalone blondynki... znaczy może źle ująłem, opalenizna może być, ale wiesz jak ktoś wygląda po solarium? Nienawidzę tego;/

2 razy byłam na plaży i 2 razy opalałam się na łąkach obok mojego domu. Już jestem brązowa :)

ja opalam się na oliwkowy kolor.spalonych słońcem ludzi też nie lubie bo to okropnie wygląda

Jak opalasz się na solarce to jesteś pomarańczowa a nie oliwkowa. Lepiej być spalonym słońcem niż solarium.

Gość introspect
Jestem opalona cały rok, bo nie mogę żyć bez solarium w sezonie jesienno-zimowym i bez słońca w sezonie wiosenno-letnim. I nie piszcie mi tu o szkodliwościach, bo sama o nich wiem :))

Gość łojejej
a wiesz tez jak brzydko wygladasz?

Gość łojejej
znam taką jedną, co cały rok jest opalona solarką, wyglada łeee

Gość Glupie laski
Nie macie innych problemow ?? - Ojej ciekawe czy inne tez sie opalaja jak ja, ojej to takie interesujace i wciagajace ze och musze zalozyc osobny topic i zapytac, och ciekawe ktore opalanko jest lepsze, z solareczki czy od sloneczka, och och och .. zal peel

Gość pffffffaicia
Glupie laski Nie macie innych problemow ?? - Ojej ciekawe czy inne tez sie opalaja jak ja, ojej to takie interesujace i wciagajace ze och musze zalozyc osobny topic i zapytac, och ciekawe ktore opalanko jest lepsze, z solareczki czy od sloneczka, och och och .. A o jakich problemach mamy dyskutować? O głodzie w Trzecim Świecie? Przypominam, że jest to forum o zdrowiu i urodzie! Jesli coś ci sie nie podoba to przejdź na inne forum o poważnych sprawach, "mądra" lasko.

Gość Glupie laski
Skad wiesz ze lasko i dziekuje za tak wspaniale komplementy. Zauwaz jednak ze jest mnostwo tematow gdzie poruszane sa znacznie wazniejsze problemy niz sonda na temat opalanka i przy naprawde powaznych rzeczach takie temaciki sa poprostu zenujace. Faktycznie, nie moja sprawa ale czy ja to potepiam? Skad! Sa ludzie i sa dziewczatka bujajace obloczkach, rozprawiajace o promyczkach sloneczka tudziez lampeczkach od solaryjnych lozeczek. Bez takich dziewczatek bylo by nudno.

Gość pffffffaicia
"Skad wiesz ze lasko i dziekuje za tak wspaniale komplementy." To była parafraza twojego nicka :O Nie ma za co :D Mam pewną radę: nie wchodź na takie tematy jeżeli są poniżej twojego poziomu.