Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anika M.

Mojemu facetowi odwaliło totalnie

Polecane posty

Wsiadaj z nim do wozu i jeździjcie razem po miescie , tez chódź na imprezy, korzystaj, w czym problem?? chociaz jesli by to byla prawda na twoim miejscu bym wiała bo normalny facet będąc w kłopotach nie bierze kredytu na gadżety.......:) a nic ci nie kupił jeszcze ????Ty napewno jesteś kobietą ?:)

Gość Anika M
Nie potrafię go takiego zaakceptować. Ile razy z nim wychodzę nie potrafię na to wszystko patrzeć. Na to jak się zachowuje. Zawsze musi być w centrum uwagi, najlepszy kumpel wszystkich. Nigdy taki nie był. Tak jakby szukał podziwu. Nie wiem po co to robi, co on chce komu tym pokazać.

Gość lutzek
I kto sie da zlapac na te bzdury. Sa np sklepy byle jakie? Poza tym pieniadze jeszcze nie zarobione wydaje. Poszukaj sobie innego forum gdzie te bzdury ktos kupi. A jezeli ci z tym lepiej, to nawijaj dalej.

Po co to robi? To chyba nie jest wielką zagadką. Rekompensuje sobie finansowe \"chude lata\". Nie stać go było a teraz - \"proszę, w końcu mnie stać, nie muszę dziadować dłużej, zobaczcie że jestem teraz kimś\". Kasa daje mozliwości. Oby tylko nie skorzystał ze zbyt wielu. Skończy się kasa, skończą się \"przyjaźnie\". Jedyna rada - jak go na tyle znasz, żeby przewidzieć realne szanse na powrót do normalności - to trzeba to mądrze przeczekać. Jak nie ma takiej pewności - może być nieciekawie. Można postawić sprawę ostrzej - siebie na szali - ty kontra \"przyjemności życia.\" Tylko czy teraz masz szanse wygrać wasz związek w takiej konfrontacji? Stawiam na przeczekanie i jednocześnie na przezorne zabezpieczenie sobie tyłów, czyli finanse osobiste. A może mu sie uda i po pierwszych szaleństwach razem będzie was stac na więcej niż do tej pory?

Gość Anika M
Nie mamy ślubu - to nie ten etap związku jeszcze, razem też nie mieszkamy, dlatego wiem o jego "interesach" ile sam mi powie. Zastanawiam się czy ja byłam ślepa? Wszystko mi się teraz wydaje takie płytkie, non stop imprezy, picie, zabawa, nie można z nim poważnie porozmawiać, wieczny uśmiech na twarzy, wszystko w żart obraca, może on zawsze miał takie zapędy a ja go nie znałam z tej strony, bo nie wcześniej możliwości takich jak teraz. Źle mi jest. Kolejny wieczór spędzam sama, a on gdzieś baluje. Chcę z nim poważnie porozmawiać na temat przyszłości tego związku - nawet nie mam kiedy, albo go nie ma albo jest wstawiony... Skończyłabym ten związek, gdyby nie to, że innego go mam w pamięci... nie wiem czy to jeszcze wróci kiedyś, chyba naiwna jestem..;(

Gość rumburakk
1,moze zdobyl te kase nielegalnie a tobie wciska, ze to kredyt 2.mial jakis wypadek ostatnio z urazem glowy? 3.czy przed tym wydarzeniem zachowywal sie dziwnie, inaczej niz zwykle?