Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eternia21

jak nauczyc tego aby mieć go w dupie

Polecane posty

Gość eternia21

byłam z nim 5 lat ale wczoraj poczułam że już dalej tego nie zniose przez te wszystkie lata miał mnie gdzieś Często kłóciliśmy sie ale nawet jak o jakieś pierdoły To zawsze ja musiałam wyciągać reke przekonywać go że warto próbować z nowu A ON UDAWAŁ OBRAZONEGO nawet jeżeli była to jego wina Zajebiście go kochałam i nie wyobrażałam sobie życia bez niego tym bardziej że planowaliśmy dalsze życie Huj z tego że zawsze unikał mojego spotkania ze swoją rodziną jakby mnie się wtydził ale miało sie to zmienić strasznie na to nalegałam W końcu znalazłam pocieszenie u kolegi Nie nie żaden seks po prostu rozmowy a czasem przytulanie rozumiał mnie bez słow ale go nie kochałam Gdy sie mój o tym dowiedział awantura i musiałam zerwać wszystkie z nim kontakty I od paru tygodni czuje się pusta nie do życia My slałam że to we mnie jest coś nie tak i dlatego zmieniłam sie chciałam żeby poczuł że jestem blisko niego chciał kupic samochód to ja pomagałam szukać póżniej jeżdziłam z ni,m po wszystkich komisach ludziach byłam taka zmordowana a on mi powiedział że wolałby z bratem kłociliśmy sie że ja sie staram a on nie Powiedziałam człowieku ty masz mnie w dupie on -nie!!!!!!!! to wszystko twoja wina No kurwa powiedziałam zostańmy znajomymi bo jkoś nie mogłabym bez niego żyć on powiedział ok jasne I tak czekam AŻ SIĘ ODEZWIE bo coś nie pozwala mi się do niego pierwsza odezwać a on nic cisza W końcu ja zadzwoniłam A on nieodbierał jak zawsze w końcu odebrał i powiedział O to ty siedzisz w domu ja sobie jezdze z bratem oglądać samochody a ja nie wytrzymałam i pierdolnęłam tak tel że się roztrzaskał w pizdu a teraz siędze przepełniona nienawiścią i pragne jednego NABYĆ TAKĄ UMIEJĘTNOŚC JAK ON -'MAM CIE W DUPIE' PROSZE O POMOC

Gość eternia21
NAUCZYĆ SIĘ TEGO OCZYWIŚCIE

Gość ponawiaczz
ale tak dosłownie zeby ci do dupy wlazł????

Gość eternia21
NIE NIE CHCE MIEĆ GO W DUPIE FIZYCZNIE LECZ PSYCHICZNIE :)