Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

imflyinghigh

POMOZCIE!!!!!PETTING!!

Polecane posty

mam problem..ostatnio uprawialam petting z chlopakiem bylo naprawde fajnie.Dotykal mnie tylko palcami i podkreslam ze oboje bylismy w ubraniach a teraz mam duzo schiz np nie wiem czy mi sie spoznia okres czy to przez stres dzisiaj przycisnelam swoj sutek i wylało mi sie z niego troche jakiejs substancji bialej...:(( boje sie ://

nie zartujeee!!boje sie tej wydzielinyy z sutkaa a jak np neichcacy jakims cudem plemniki znalazly sie na jego palcuu??schizuje:/?

Byliście w ubraniach i boisz się ciąży? :O A pokarm nie pojawia się w pierwszych dniach ciązy-to tak na przyszłość...

ale mi pomagacie :((( wcale nie kpie!!pytam was o arde!! bo podobno na tym forum mozna dostac dobre porady

Owszem można, ale jest jeden warunek. Pytania muszą być sensowne :o

:( :// to rozmawiamy o irnlandii czy o tym co napisalamm?? pomoze mi ktos wreszcie!? nic dziwnego ze dziewczyny młode 12 letnie zachodzateraz w ciazee jak pytaja starszych a starsi maja to gdzies lub nie chca wogole pomoc

12 lat to chyba nie czas na petting i te sprawy? Jaki rodzic by pomyślał, że jego dziecko w tym wieku zaczyna współżycie :O Ok, pomogę. Jesteś w ciąży... Urojonej :O

A pytałaś mamy? Nic dziwnego? Jak ja miałam 12 lat to w głowie miałam lalki i koleżanki :o

Toteż odpowiadam. Jesteś w ciąży urojonej. A z tą `laktozą` wypływającą Ci z sutek idź do lekarza.

najpierw myśl a pozniej działaj w głowie mi się nie mieści, ze w głowie niektorzy nic nie mają, NIC i tu nie przesadzam :o

ona zadaje te pytanie juz po raz enty!!! Na ciaza,porod macierzynstwo zamieszczala topiki chyba z 10 razy.

no i extra jest 18 i nadal nie mam okresu..nawetsie niezapowiadaazawszedostawalam 12-14 gdzies tak;(

=(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Gość ajotka nina
ja mam podobny problem , uprawialam z chlopakiem peting , nasienie skaplo w okolicy wejscia do pochwy , zaczełam robic testy ciazowe , pierwszy test zrobiłam w dniu @ a nastepne co kilka dni , przed wczoraj rano zrobiłam ostatni test , wyniki na kazdym negatywne, ZROBIŁAM 8 TESTÓW CIĄŻOWYCH, CZY mimo tego moge obawiac sie ciazy???

Gość ajotka nina
myka , skoro byliscie w ubraniach to jak te plemniki mialy se przejsc dalej , co? NIE JESTES W CIAZY , jakby kazda kobieta zachodzilaby przez ubranie w ciaze to na swiecie by sie tyle ludzi niepomiescilo