Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

imflyinghigh

POMOZCIE!!!!!PETTING!!

Polecane posty

Gość ajotka nina
myka a czemu niezrobisz testu? ja zrobilam 8 testów ale nadal sie boje

Gość ja Wam pomogę
nie bierzcie się za seks. Współżycie jest dla dorosłych, myślących ludzi. Wy ani nie jesteście dorośli, ani nawet nie myślicie na podstawowym poziomie!!!

Gość ja Wam pomogę
starsze Wam pomogły - powiedziały - nie jesteście w ciąży!!!!!!!!!!!! Czego jeszcze chcecie????? Myśleć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ja Wam pomogę
jak dziecko???? Jakim sposobem??? Maryją Dziewicą nie jesteś

Gość ajotka nina
myka , napewno nie jestes w ciazy , przeciez byłas w ubraniu , a ja se swoim nago sie w to bawilismy, to chyba mam gorzej ...:( zrób test

Gość ajotka nina
myka , przez ubranie nie moze dojsc do zapłodnienia !!!!!! no bo niby jaK? POMYŚL :( A JA RYCZE CIAGLE PRZED KOMPEM a ile ci sie okres spoznia?

Gość ajotka nina
myka ja tez sie boje i rycze ciagle , posłuchaj !! byłas w ubraniu , to niby jak ten plemnik mial sie przedostac?????

wiem ale mam schizy a jak gdzie palce włozyl czy cos jezuu......no nie wiem okres dostaje kolo 13-14 a teraz jest 18 i wielkie gowno za przeproszeniem..

Gość ja Wam pomogę
zrobiłaś testy? Zrobiłaś. Chcesz mieć 100% pewność, idź na badanie krwi, chociaż jak dla mnie to wyrzucone pieniądze.

Gość ajotka nina
ja wam pomoge , a testy sie myla , mi kolezanka powiedziala ze zrobila test w dniu @ i był negatyw , a okres jej sie spoznial i była jednak w ciazy myka nie bój sie , PRZEZ UBRANIE SIE NIEZACHODZI W CIAZE

Gość ajotka nina
MI MOJ FACET PALCÓW NIEWKŁADAL ALE JAK MIAL WYTRYSK TO POLECIALO TROCHE W OKOLICY POCHWY... myka---> plemniki przemokniete przez ubranie traca własciwosci zapładniające, to jest niemozliwe zeby do zaplodnienia doszlo jak kobieta jest ubrana zrób test quick vue ja tez mam schizy

Gość ajotka nina
myka bardzo sie boje , powiem ci ze od tego pettingu mialam juz 3 okresy , 8 testów wyszło negatywne ale nadal sie boje :( rycze spac nie moge

Gość ja Wam pomogę
Dziewczyno - zrobiłaś 8 testów - nie jeden!!!!

Gość ja Wam pomogę
miałaś 3 okresy??? Polecam wizytę u psychiatry, seksuologa i odłożenie współżycia na wiele lat.

Gość ajotka nina
myka---->> powiem ci jak to było , peting był w 19 dniu cyklu , nasienie skaplo a ja sie tak przestraszyłam ze niemogłam doczekac sie dna miesiaczki i w dniu okresu zrobilam pierwszy test , wyszedł neg. a na drugi dzien okres dostalam, ale przeciez okres mozna miec w ciazy , tak słyszalam , mialam 3 okresy ale nadal sie boje :O mam schozy rycze , niespie w nocy

nie wiem czy byl wytrysk czy nie bo on był w spodniach!!przeciez jasno i wyraznie napisalam :(

nie boj sie nie ejstes w ciazyyy okres w ciazy zdarza sie ale tylko w jakichs tam przypadkach ogolnie to nie tym sie nie martw bo nie macz czym nie ejstes w ciazy ale rozuimiem cie ze sie boisz bo tez sie boje i tez panikuje o wszystko

Gość ajotka nina
niemialam wtedy kasy na postinor , mialam tylko 11 zl to kupilam test , a potem dostalam od babci kase to kupowalam testy znowu

Gość ajotka nina
myka , ja poprostu ciagle rycze i w dodatku on mnie zostawil:(

rozumiem tez tak kiedys mialam ;( teraz jestem z chlopakiem juz od 5 miesiecyyy i sie zdecydowalismyyy ii siee strasznie boje;(

Gość NIE JESTESCIE W CIAZY
DZIEWCZYNY POWIEM WAM COS: ZEBY BYLA MOZLIWOSC ZAJSCIA W CIAZE TO " -musi byc penis w środku, wytrysk w srodku (przy szyjce macicy) w dni plodne nieraz tyle par stara sie o dziecko i nie maja dzieci , w ciaze nie tak łatwo zajsc a juz napewno nie przez ubranie, do tej co zrobila 8 testów- nie jestes w ciazy !!!!!!