Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama automaniaczka

Jakie auto za 7 - 8 tys. ?

Polecane posty

Gość mama automaniaczka

Sprzedajemy stare autko i szukamy pomysłu na nowe. Do wydania będzie koło 7-8 tys. Zaznaczam , że mamy do wożenia wózek spacerowy i małego łobuza. Raczej auto ekonomiczne, wiadomo jakie dzisiaj ceny paliwka. Jakieś pomysły, rady i sugestie ?

Gość Śpiąca Anna
Lexux r300 cos takiego to fajne autko;) takie bardzoo pojemne:) Niemałe wiec strachu nie ma ze ktos nas zajedzie:) ciekawe czy moja babcia wepnie sie do niego, bo wysoko nadwozie jest;) to nic schodki jak krolowej zrobie;)

Gość kofaj mnie juss
Machalas turbo godny polecenia....

Gość mama automaniaczka
a powaznie ?

Gość mama automaniaczka
Mam jeszcze na zbyciu starą motorynkę z drewnianą przyczepką , ale niestety kółko od niej strasznie "lata" . Jak raz jechałam do sklepu to mi kółko do rowu wleciało , mówię wam jaki wstyd . Wszyscy ludzie się patrzyli i śmiali i mówią na mnie teraz "Chwiejekoła" . Co robić?

Gość mama automaniaczka
Ale chciałabym jeszcze kupić wyrzutnik do gnoju i nie wiem czy mi starczy . Bo kozy planujemy kupić i z 10 świn . A gnojownik planujemy na podwórku przed domem zrobić, bo gdzie indziej?

Gość z1987
a ja kupiłam za 4 tyś z niemiec super autko. Przerejestrowanie itd około 1 tyś i jeżdże już ponad rok. Żadnych napraw. Mało pali. Mam szyberdach, ładnie w środku. Jestem BARDZO zadowolona.

Gość kofaj mnie juss
proponuje sie spytać pana Google, on ci szybko znajdzie dobre odpowiedzi ....

Gość sami bogacze na tym forum
przecież kupi kobiecina coś za 8000. Jakiegoś 10 letniego gracika ale kupi.

Gość z1987
Tylko muchy strasznie srają do tego auta , bo przez szyberdach latają . A jak jedziemy z mężem to puszczamy sobie kasetkę z przebojami DISCO POLO , albo coś biesiadnego . No mówię wam! Super , a mąż śpiewa na cały głos i podgryguje i rusza głową jakby ją miał na sprężynce , mój papeć jest boski!

Gość kofaj mnie juss
fajna nazwa , super autko.... moze skoda felicja z silnikiem 1,6 z 98 roku ? kazde nowsze technologicznie bedzie lepsze i fajniejsze ...

Gość z1987
to drugie to podszyw. Mam bardzo fajne auto. Tylko trzeba ruszyć pupsko do Niemiec i coś wybrać :)

Gość z1987
Mój zaporożec doskonale radzi sobie na polskich drogach . Jest głośny , ale zakładam słuchawki na uszy .

Gość kofaj mnie juss
własciciel zaporozca , na pewno nie znasz sie na samochodach ... tylko na podszywach ...

Gość kofaj mnie juss
Za to ja się znam na samochodach wy dziady! Ostatnio kupiłam sobie starego zielonego żuka , stary ale jary . Silniczek że ho! Jeżdżę nim na bansy , a znajomki i psiapsiółki mi go zazdroszczą , puszczam na fula muzę techno a moje tipsy doskonale współgrają z kolorem tapicerki

Gość kofaj mnie juss
oooooj widać ..... haha

Gość kofaj mnie juss
A więc jak muwilam jerzdze sobie na bansy , a muj misiek mnie wozi i nam jest super , bo jak muwilam moj misiek jest super i taki slodki , a jak pakuje . Wyciska 120kg ! podniusl by jedna babe ktura siedzi se na kafe .

Gość kofaj mnie juss
najlepszy pojazd , jest teraz pokazywany na tvn turbo.....

Gość mama automaniaczka
pewnie kazdy z was jezdzi samochodem wartym conajmniej 80000 zł ? Dobre sobie , można na was liczyc nie ma co :/

Gość ijaaaaaaaaa
up

Gość malutka dupka07
napewno znajdziecie jakies autko dla Was i dzieciaczka:)

Gość sama szukaj
mozna na nas liczyć , ale lepiej licz na siebie , i sama poszukaj w kopalni wiedzy , jakim jest internet , najpierw poszukaj w google , co mozna kupić , za 7-8 tys , jakie marki , a pozniej dokładniej przyjrzyj sie kazdemu modelowi , co o nim pisza .... jaki masz stary samochod , z jakiego roku , to tez wazne ... najlepiej szukaj modeli , ktore nie były produkowane jeszcze w tym roku ... moze nastepny model tego samego producenta , lub samochód młodszy o 5 lat ... przykład jezdze Skoda Favorit , 90rok , kupiłem niedawno przypadkowo Skoda Felicja, 98r , i całkiem inna epoka .... inne prowadzenie , itp ....

Gość hgjryfjktfgkujtuyfuh
dejzii69 - w.y.p.ie.r.d.a.l.a.j.

Gość odjebalo im
odjebalo im

Gość tomaszzz
zaraz ci podam jakies

Gość tomaszzz
czy to ma byc auto małe czy srednie ?