Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilia niebieska

NIE CHCE BYC SAMA!!!!

Polecane posty

Gość lilia niebieska

jak w temacie... zastanawia mnie gdzie ludzie sie poznaja, bo ja jakos szczescia nie mam...

Gość na raz
w sensie do facetw? po prostu nie sszukaj prawdziwa milosc sama Cie znajdzie :) a tak na powaznie szczesciiu trzeba pomoc wiec wychodz gdzies ze znajomymi na dyskoteke chociaz tam to same niezbyt fajne typki się kreca chyba ze na 1 raz:P

Gość baba z internetu
Przez jakiś czas działałam na randkach. Tam jest wielu facetów, niektózy fajni , inni niefajni. Byłam na kilku randkach w realu. Niestety nic do nikogo nie poczułam, więc oni nie dla mnie. ALe mo,z edla Ciebie któryś? Pozdrawiam.

Gość Anneczka253
A jak zblizyc sie do kogos z kim zamienilo sie tylko pare slow jesli ten chlopak bardzo mi sie podoba. Czy glupio jest gdy dziewczyna zaczyna pisac do chlopaka na gadziu?

Gość Stuk_puk
lilijka zawsze możesz tutaj kogoś poznać ;)

sympatia.pl , fotka.pl i jest :) ja sie chyba uzalezniłam :P ale napewno na brak facetow nie nazekam :P a jakie ciacha wam zwijam sprzed nosa... uah :D

Gość baba z internetu
Aguś, Ty mała cholero :P Ale masz rację, zwijaj, niech malkontentki marudzą i narzekają :)

Ja mojego poznałam na sylwestra. Z koleżankami zaczęłyśmy się do nich (był ze znajomymi) drzeć. A potem wpakował mi się z wódką do domu i samo poszło. :P

Gość lilia niebieska
tutaj? chyba troszke ciezko kogos tu poznac..

Gość Stuk_puk
Niby dlaczego ciężko...? Ja tu kilka ciekawych osób poznałem...

Gość lilia niebieska
i co, wyszlo cos z tego? :P)

Gość Stuk_puk
Jak narazie kilka bardzo wartościowych znajomości :)

Gość lilia niebieska
w takim razie miałeś szczęście...może jednak coś w tym jest...

Gość Stuk_puk
napewno coś w tym jest... czasami tą drugą osóbke można spotkać w miejscu, o którym by sie nawet nie pomyślało ;)

Gość Polecacie
tu korzystanie z fotki i tego typu portali ale jak w nich nawiazac znajomosc jak nie chce sie wyjsc na desperata co zaklada tam konto niczym ogloszenie matrymonialne.???

e no jakie zaraz ogłoszenie matrymonialne? zeby nie wyjsc na desperata wystarczy nie pisac o osobistych rzeczach ani nie wymieniac setek cech szukanych u partnera. no i juz napewno nie zaczynac od "jestem normalnym bla bla bla,... szukam 2 połówki" wystarczy intrygujacy krotki tekst, ale bez zadnego zbednego pisania jaki to ja jestem wyjatkowy. a zeby nawiazac kontakt wystarczy napisac cos miłego, np. swietne fotki a to zdjecie z zyrafa w ktorym zoo robiłes? no cos neutralnego, czaisz? jak osoba nie odpisała to nie ma co robic 2 podejscia. ja tam jezeli juz sie z kims zdecyduje spotkac to po paru tygodniach pisania. i warto robic brutalne selekcje, zeby pozniej nie zastanawiac sie jak uciec z nieudanej randki.

no i oczywiscie zdjecia... po pierwsze zadnych nagich, po 2 te z komorki tez odpadaja. najlepiej jakies wesołe, np z wakacji. z przyjaciołmi, no oczywiscie cos sexownego tez ale bez nagosci.