Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutka dupka07

kto uważa ze teraz są do dupy...

Polecane posty

Gość malutka dupka07

kto uważa ze teraz są pochrzanione czasy:/ co chcielibyscie zmienic na lepsze rzecz jasna??:D

Gość malutka dupka07
ludzino wlasnie czasy pezez ludzi sa do d...

Gość ponawiaczz
moze istnieją czasy lepsze, łatwiejsze, piękniejsze ale te są nasze.... nie zapominajcie o tym ... wow:D ponawiaczz coś mądrego napisał:D aż sama się dziwie:D

Gość a dasz dupki
zmienię cię na lepsze :D

Gość moze i sa do dupy
ale przynajmniej mamy internet antybiotyki i hormonalna antykoncepcje i na zadne sielankowe sredniowiecze bym sie nie wymienila, nawet jesli ludzie byli wtedy sympatyczni uprzejmi i pogodni :P

Gość moze i sa do dupy
nooo, z całą pewnością :D wkurza mnie troche takie idealizowanie mniej lub bardziej zamierzchłej przeszłości, ze szczególnym uwzględnieniem wpisów (często na blogach onetu, świadczą o artystycznej duszy autorki): Ach... nie pasuję do tych czasów... powinnam żyć w osiemnastym albo dziewietnastym wieku... bo jestem taka romantyczna i wrażliwa... a wtedy ludzie tacy byli... bo widziałam "dumę i uprzedzenie" i chce być ładna jak keira knigthley" :D

Gość ponawiaczz
o co chodzi z podszywaniem sie pod ponawiacza?

no jeszcze zeby nie pisala o dumie i uprzedzeniu to moze uwierzylbym ze to nei prowokejszyn :p :D

Gość no są czasy
nie dasz D.. nie wyru... D.. jesteś do .. D... takie są :) :D

Gość to był cytat z pamieci
z uwzglednieniem tego, co miedzy wierszami :P

ja też się nie odnajduję, są plusy ale ludzie jakby mniej ludzcy..

no tak jakby jej kazali wychodzic za maz za spasionego spoconego wlasciciela tartakow to moze zmienilaby zdanie no chyba ze bylaby wersja pesymistyczna i szansa na spasionego spoconego wlasciciela byla w kuchni przed przygotowaniem posilku dla panicza gdyby chcialo mu sie pomoc kuchenna pomolestowac :D

Gość małocycata
No ale kto tu mówi o średniowieczu. Ja np. chciałabym żyć w czasach PRLu. Fakt sprawy gospodarcze i nie tylko były do dupy, ale ludzie byli zupełnie inni, lepsi.

Gość głupoty gadasz małocycata
kto ci to naopowiadał? Niektórzy, fakt, moze i zachowywali sie przyzwoicie, ale pokłady włazidupstwa, karierowiczowstwa i dbania tylko o własny tyłek były równie częste czyli jak zawsze

taaaak,,,prl,,,, gdzie i tak faceci rzadzili, wiekszosc kobiet nie pracowala, w sklepach nic nie bylo, bylismy pdo rzadami ruskich i byl stan wojenny :o a czy ludzie byli milsi i czy wogole byli inni? nie sadze

Gość stan wojenny to koniec PRLu
na dlugo przed nim bylo niezle Kobiety nie pracowaly bo nie musialy facet na wszystko zarobil