Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość R. Smith

Jestem skorpionem

Polecane posty

Gość R. Smith

Czekam na propozycje :)

Gość Śpiąca Anna
czekam na dalszy rozwój zodiakowej akcji;)

Gość R. Smith
Czesc :)

Gość Annnnnnntygona
Jestem blizniakiem

Gość malwek
No, ja mam właśnie takiego skorpiona w domu. Odezwałam sie tylko dzis nie po jego mysli, to sie wkur**ł, trzasnal drzwiami az fotografia z półki spadla i poszedla pewnie na cala noc nie wiem gdzie. I wez tu z takim zyj. I zrozum go i badz szczesliwa. Taa...:////

Gość R. Smith
Jestem fajnym skorpionem.

skorpion to najlepszy znak pod sloncem, najwidoczniej.. wcale nie "tylko sie odezwałaś"

Gość znam skorpionke
Skorpion to osoba bardzo silna psychicznie. Planetą tego Znaku Zodiaku jest Pluton, odpowiadający za głębokie przemiany i doświadczenia na granicy śmierci i odrodzenia. Skorpiona łatwo poznać po przenikliwym spojrzeniu i seksownym wyzywającym stroju. Mimo tego w środku Skorpion jest bardzo uczuciowy, choć próbuje ukryć swoje emocje. Strach przed zranieniem powoduje, że niechętnie otwarcie mówi o uczuciach i robi zmyłki, żeby nikt go nie rozszyfrował. Skorpiona pociągają zagadki, tajemnice i niewyjaśnione zjawiska. Nic, co powszechnie dostępne, nie jest dla niego atrakcyjne. Lubi wszystko wiedzieć i potrafi zabawić się w detektywa, żeby zdobyć potrzebne mu informacje. Jest zapalonym eksperymentatorem i często przeprowadza doświadczenia na sobie i swoich bliskich - pragnie poznać granicę cierpliwości, wytrzymałości i bólu. Może się nieraz wydawać, że Skorpiony są smutne i mało się uśmiechają. To wewnętrzne przeżycia i chowane emocje tak na nie działają. Skorpion jest dobrym obserwatorem i psychologiem. Ma doskonałą intuicję emocjonalną i niełatwo go oszukać - wyczuje każdy fałsz. Od znajomych i partnerów życiowych wymaga całkowitego zaangażowania i poświęcenia - inaczej rezygnuje. Często bywa agresywny. Szczególnie wtedy, kiedy stres i emocje sięgają szczytu. Skorpion ma charyzmę i wewnętrzną siłę, która nie pozwala mu na bycie osobą przeciętną. Jest dobrym organizatorem i kierownikiem. Dla przyjaciół jest gotów zrobić wszystko. Zraniony Skorpion mści się okrutnie, a zniewag i krzywd nie zapomina i nie wybacza nigdy. Skorpion jest wytrwały i umie poczekać, żeby zdobyć upragnioną rzecz, stanowisko czy osobę. Skorpion odpoczywa najchętniej w gronie najbliższych przyjaciół, z którymi spędza wieczory w kinie lub w pubach. Lubi także wyjazdy nad jezioro lub morze.

Gość malwek
Nie wątpię. Wszystkie skopriony sa fajne, póki nie trafia na byka, ktory nie chce im sie we wszystkim podporządkowac.:-)

Gość malwek
taaak, agiie - bo Ty tu bylas i to wiesz na pweno:/

Gość aleksandra............
byki to uparte zarazy

Gość ja się nie złoszczę
Annnnnntygona ja też;) i za 10 dni mam urodziny:) Wolę nie myśleć, które?

Gość skorpiony są wredne
i robią wszystko by zranić drugą osobę i szybko umyć od tego ręce :o przejechałam się na kilku skorpionkach i skorpionach

Gość R. Smith
Opis w duzej mierze sie zgadza, zajebiscie jest byc skorpionem :)

Gość znam skorpionke
Skorpion to najbardziej namiętny ze wszystkich Znaków Zodiaku. Bez seksu życie straciłoby dla niego sens. Jeśli Skorpion rzuca ogniste spojrzenia nie należy się obrażać. To, że rozbiera kogoś wzrokiem, nie oznacza, że nie traktuje poważnie znajomości. Po prostu nie może się powstrzymać przed oszacowaniem proporcji i seksownych uwypukleń przyszłej zdobyczy. Skorpiony nie oddzielają miłości od seksu i za nic na świecie nie będą czekać długo na skonsumowanie związku. Kiedy ktoś postawi je w takiej sytuacji, wtedy szybko poszukają nowego obiektu uczuć... Magnetyzm Skorpiona jest tak duży, że nikt nie jest w stanie mu się oprzeć. Pani Skorpion marzy o tajemniczym mężczyźnie o okrytej zasłoną milczenia biografii, który nocą zakradać się będzie do jej sypialni. Pan Skorpion pragnął będzie kobiety o seksownych kształtach i z południowym temperamentem. Wszystko co robi Skorpion, przepojone jest seksem. Pani Skorpion uwodzi kocimi ruchami i seksownymi dekoltami. Pan Skorpion fascynuje płeć przeciwną namiętnym spojrzeniem swoich ciemnych oczu. Nawet w erotycznie obojętnych sytuacjach, takich jak zebranie w pracy czy wizyta w urzędzie, Skorpion nie porzuca myśli o zmysłowych przygodach. Przeszywa wzrokiem każdą napotkaną osobę próbując zarzucić na nią swoje erotyczne sieci. Skorpiony marzą o namiętnym i obfitującym w dramatyczne chwile romansie. Nic nie może się zbyt łatwo układać, przynajmniej na początku. Bronią swojej prywatności i intymności przed ciekawskimi. Najlepiej, żeby sypialnia była zamknięta, światło zgaszone lub przyciemnione, rolety zasłonięte, a ściany... dźwiękoszczelne. Skorpiony uwielbiają potajemne schadzki i zakazane randki. Trudno wytropić, z kim aktualnie związany jest Skorpion. Umiejętnie chronią takie informacje. W łóżku Skorpiony są zachłanne i niepohamowane. Z impetem rzucają się na partnera i wpijają mu się w usta na długie chwile. Chętnie podejmą każdy erotyczny eksperyment. Są wytrawnymi kochankami, całym sobą oddają się rozkoszy bycia we dwoje. Skorpion szóstym zmysłem odgadnie, co podnieca partnera najbardziej i od razu zastosuje tę wiedzę w praktyce. Noc ze Skorpionem trwa bardzo długo, nie można więc być w słabej kondycji. Skorpiony niechętnie opowiadają wszystkim o swoich erotycznych podbojach. Każda przygoda zapada im głęboko w sercu i zostaje tam już na zawsze. Nie można też zranić uczuć Skorpiona. Jeśli ktoś z lekceważeniem opowie o randce z nim lub po prostu zdradzi go z innym partnerem, zemsta Skorpiona będzie straszna. To nic, że sam oglądał się już za nową zdobyczą. Od partnera wymagają bowiem bezwzględnej lojalności i oddania. Najlepsze pary tworzy Skorpion z Rakami i Rybami. Są to zgodne związki oparte na głębokich uczuciach, oddaniu i wzajemnym zrozumieniu. Każdy Skorpion spotyka jednak w swoim życiu Byka i ... zaczyna się. Nie będzie im ze sobą nudno. Oboje zmysłowi i nienasyceni będą się sobą fascynować nawet długo po tym, kiedy ich drogi się rozejdą.

Gość R. Smith
Na seks chyba kazdy znak jest napalony ;p

Gość Była skorpiona

z rybami najlepiej? broń boże żadnych ryb!!!!! naciełam sie i jako skorpion nie wybacze nigdy :)

Gość R. Smith
A byk to jaki miesiac? :p

malwek wiem jedno że ze zwykłego powiedzenia czegos nikt normalny nie wychodzi z domu.. obrażony..

Gość Była skorpiona
Jestem Panną. Byłam ze Skorpionem. Nie lubił częstego sexu, był nudny w łóżku, słaby psychicznie (w końcu mnie rzucił, bo podobno nad nim dominowałam) Te opisy Skorpionów, które podaliście, pasuję do mnie... :/

ja też nie wybacze.. choć moze po czasie.. ale nie zpaomne.

Gość obsesja skorpionowa
skorpiony najlepsze. oczywista. moj to skorpion, ja, wiele znajomych blizszych. dziecko tez planuje na koncowke pazdziernika lub listopad:P