Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmasakrowana

czy po pierwszym razie się czuje?

Polecane posty

Gość zmasakrowana

mam głupie pytanie ale prosze o powazne potraktowanie go, bo masakruje mnie to juz od dwoch dni. Od poltorej miesiaca spotykam sie z chlopakiem, jest fantastyczny i tak dalej. Ostatnio bylismy razem na imprezie z nocowaniem i troche przesadzilam z piciem, tzn nie urwal mi sie film ale mam troche zamazane wspomnienia... no i tu jest problem - pamietam ze lezalam kolo niego i sie calowalismy ale jestem prawie pewna ze tylko tyle - prawie pewna... Nie mam odwagi jego sie zapytac czy do czegos doszlo a dreczy mnie to cholernie bo a) byłam wtedy w dniach plodnych b) jestem dziewica... Moj wywod sprowadza sie do pytania : czy gdyby do czegos doszlo czulabym to fizycznie nastepnego dnia rano? w sensie cos w okolicach pochwy, cokolwiek... ratujcie bo ja juz psychicznie nie wytrzymuje, probuje sie przekonac ze do niczego nie doszlo, ale z drugiej strony widze juz siebie w ciazy.... ratunku :(

Gość Anabella5647
Prawdopodobnie bolałoby Cię w "tym miejscu",a raczej prawie na pewno. Byłabyś tam spuchnięta,nie sposób raczej tego przeoczyć. Ja miałam takie właśnie objawy po pierwszym razie

ja nic nie miałam następnego dnia,czułam się normalnie,najlepiej go zapytaj w formie żartu,albo idż do lekarza

raczej byś poczuła, no ja bym zauważyła, przed: miałam błonę po jej nie mam. Kurcze dziewczyny, czy wy nie znacie budowy swojego ciała, bierzcie lusterko i zobaczcie co tam macie na dole :P