Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda_warszawa*

związek z Niemcem

Polecane posty

Gość magda_warszawa*

poznałam niemca, którym jestem bardziej zainteresowana. Mamy po 18 lat. Niemiec był na wycieczce szkolnej, więc hmm. po dwóch dniach wyjechał. Utrzymujemy jednak stały kontakt i ma mnie odwiedzić w wakacje. Biorąc pod uwagę, że nie umiem j. niemieckiego (dogadujemy się po angielsku, który z obu stron nie jest rewelacyjny,więc sobie tak kaleczymy) =barierę językową, kilometrów trochę mamy- czy taki związek ma jakieś szanse? a jeśli myślicie, że ma to jak to sobie wyobrażacie? Nie wiem czy chce siebie sama ranić, jeśli naprawdę nie miałoby to żadnej przyszłości . Dziękuję z góry za zrozumienie mimo młodego wieku

Gość ofe rma
na dluzsza mete taki zwiazek nie ma szans bo bezrobocie w niemczech coraz wieksze a kurs euro coraz slabszy.

\"na dluzsza mete taki zwiazek nie ma szans bo bezrobocie w niemczech coraz wieksze a kurs euro coraz slabszy.\" czyli perspektywicznie to tylko obywatel chrl bo pewnie w końcu tylko oni zostaną :O

Gość magda_warszawa*
nie mam co liczyć na bajki ciąg dalszy?

Gość o żesz cholewcia
.... i karaluchy....

Gość magda_warszawa*
zobaczymy...

do wakacji troche czasu, poucz sie troche angielskiego, ja opanowalam podstawy i połowe sredniozaawansowanego angielskiego w 1.5 miesiaca :P