Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość areczek

HEROINA jest szansa na sukces??

Polecane posty

Gość areczek

moi znajomi w norwegii palą juz rok heroinę czy wyjdą z tego??? jestem pewny ze to juz koniec !! nawet juz niegadqaja o zuceniu tego nalogu. mnie wyśmiali jak im broszulki z netu przyniosłem na temat tego uzaleznienia. teraz niepracuja juz pol roku zajeli sie dystrybucja tego towaru aby miec kase na ten drogi narkotyk. Sa dilerami i musze powiedziec ze niezle se tu zyja !!! najgorsze jest to ze sa w nalogu!!! i to zaawansowanym dziennie na jedna osobe spalaja po 1000 koron.!!

Gość areczek
niema

Gość bozee
łoj jam ieszkam w szwecji i tez widze tutaj heroinistow dosyc czesto jest inne zycie niz w polsce bo maja warunki do zycia w miare normalne gdzie u nas ludzie laduja na bruku wiesz jak sami nie chca to nie rzuca chyba ze sie ktors zlamie jakas tragedia bo nic innego raczej nie przychodzi mi do glwy heroina jest najgorsza tak jak crack gdzie w angli jest królem i wielu mlodych polakow pali go . Traca prace rodzine dom co popycha ich do nalogu staja sie zolnierzami naklogu . Zycze ci powodzenia ale trzymaj sie zdaleka i niech cie pieniadze nie kucsza bo im jest dobrze ale nie maja najwazniejszego zdrowego zmyslu rodziny i milosci . ciao hej da

Gość nie wyjda