Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuzyn_82

Kuzynka przyjaciołka od seksu

Polecane posty

>> albo jeszcze lepiej trupa w kostnicy Mam w tym pewne doświadczenie, nie musze chodzić do kostnicy :classic_cool: Może też sie zainteresujesz tym sportem? :classic_cool: Postanowilem napisac ten oto poradnik w zwiazku z rosnacym zapotrzebowaniem spolecznym na informacje dotyczace seksu ze zwłokami. Oczywiscie zdaje sobie sprawe z faktu, iz temat ten jest bardzo szerokim zagadnieniem i zadne opracowanie nie moze ujac go calosciowo. Postaram sie jednak przyblizyc temat z grubsza, dla poczatkujacych i przyszlych koneserow. Mam nadzieje, ze rowniez i doswiadczeni milosnicy seksu z nieboszczykami znajda tutaj ciekawe i przydatne informacje. I. Przygotowanie zwłok Wydawac by sie moglo, ze nawiecej trudnosci moze sprawiac znalezienie odpowiednich zwłok i miejsca, w ktorym moznaby ze spokojem kopulowac. Nic bardziej mylnego. Zwlok jest w naszym kraju pod dostatkiem. Pierwszym sposobem pozyskiwania partnera jest czekanie na smierc jednego ( lub wiecej ) czlonka rodziny. O ile jest to wygodnie i bezproblemowe ( nie wymaga bowiem zbytniej aktywnosci z naszej strony ), o tyle jest bardzo czasochlonne, a jak wiadomo zdarzaja sie sytuacje wyjatkowe, kiedy oczekiwanie na zgon jest niemozliwe ( np. nekrofilski stosunek jako prezent urodzinowy dla ukochanej osoby, wieczor kawalerski ze zwłokami czy wreszcie huczne zakonczenie dożynek na wsi ). DLatego tez trzeba znalezc inne zrodlo niekoniecznie swiezych zwlok. Z pomoca przychodza nam szpitale, prosektoria oraz przykoscielne kostnice. o ile sprawa ze szpitalami i prosektoriami jest utrudniona ( uciazliwe przepisy i procedury ), o tyle sprawa z kostnicami przy kosciolach jest bajeczna. Zazwyczaj dwie butelki wódki starogardzkiej wystarczaja, by przkupic koscielnego i umozliwic wejscie do kostnicy i zabawy z denatem. W wiekszosci wypadkow koscielni sa koneserami i za dodatkowa zapitke wskaza co lepsze "okazy". II.Przygotowanie wlasnie. Sprzet. Na poczatku chcialbym zdecydowanie podkreslic, ze zwlokom nalezy sie szacunek. Nalezy wiec odpowiednio sie przgotowac, tj umyc i ubrac. Ubranie winno byc schludne, jednak nie powinno krepowac ruchow podczas stosunku oraz podczas ewentualnej ucieczki. Wskazane jest posiadanie ze soba dodatkowego obioru, gdyz moze sie okazac, ze konieczne jest przebranie sie przed wyjsciem z kostnicy do np. komunikacji miejskiej. Wsrod sprzetu nie moze zabraknac noza oraz lyzeczki. Zbedne sa natomiast srodki antykoncepcyjne. Sztucce potrzebne nam beda do odpowiednio: rozsuwania posladkow oraz usuwania resztek pokarmu z odbytu. Jesli natomiast mamy stosunek z partnerem w stanie czesciowego rozkladu nalezy zaopatrzyc sie w preparat przeciw robakom i owadom. III. Atmosfera. Mysli sie ten, kto uwaza akt seksualny ze zwlokami jako czysto mechaniczne kopulowanie. Nic bardziej mylnego. Wielu z moich studentow podkresla, iz oczywiscie mozna podchodzic do tego w ten sposob, jednak pelnia zadowolenia i satysfakcji pojawia sie dopiero wtedy, kiedy dopracowane sa wszelkie detale wiazace sie z atmosfera samego aktu. Na atmosfere sklada sie wiele czynnikow. Czesto sa one idnywidualna sprawa jednostki, jak chociazby odpowiednie elementy dekoracyjne, odpowiednie naswietlenie czy muzyka. Z biegiem czasu kazdy dojdzie do trgo, co najbardziej mu odpowiada. Prosze mi wierzyc - takie blahostki jak zapachowa swieczka, czerwona podusia, butelka wina czy swiezo upieczone ciasto potrafia kolosalnie zwiekszyc doznania wplywajac bezposrednio lub posrednio na satysfakcje. IV. Gra wstepna. Elementarnym i nieodzownym etapem stosunku seksuanego czy to z zywymi czy to z martwymi partnerami jest gra wstepna. Jest rownie wazna co sam akt. W fazie gry wstepnej nastepuje proces podniecenia seksualnego, ktory umozliwia penetracje zwlok. O ile dla denatow gra wstepna ma niewielkie znaczenie, o tyle dla penetrujacego faza ta ma znaczenie kluczowe. Pocalunki, przytulanie, ocieranie, masaz klasyczny zwlok to podstawowe dzialania majace na celu doprowadzic do pelnego wzwodu. Oczywiscie rodzaje pieszczot sa uwarunkowane indywidualnymi potrzebami kopulujacego. Po uzyskaniu wzwodu mozna przejsc do stosunku wlasciwego. Granica pomiedzy gra wstepna a stosunkiem wlasciwym bywa niejedokrotnie plynna. I znowoz - wszystko uzaleznione jest od indywidualnych ustalen.

Gość gospocha
nie mozna nazwac czegos legalnym, co nie jest zgodne z prawem, wiem, ze za droba oplata sedzia wydaje zgode, ale jesli rodzinka zglosi to do prokuratury to i ten co bierze slub i ten co sie zgadza dupnie za to i tyle

>> ale jesli rodzinka zglosi to do prokuratury to i ten co bierze slub i ten co sie zgadza dupnie za to i tyle Ale zgoda sądu na małżeństwo jest wydana zgodnie z prawem, prokuratorowi nic do tego. Tylko sąd moze zezwolić na takie małżeństwo i zakładam, ze za drobmną opłatą zrobi to bez problemów ;)

Gość nie podoba mi się autor
ale co wy pier_do_li_cie?! przecież to jest syf . równie dobrze moze się pobawić z nieboszczką, nikogo nie skrzywdzą.. a nawet jest w tym pewna doza pikanterii. no i to przecież tylko seks, boshshshs

Gość dobra pamiec
prowokacja-ale to juz bylo...

Gość całkowicie czarny kot
Co myślicie o takiej sytuacji kiedy moja kuzynka jest dla mnie przyjaciółką od seksu? skoro pytasz: nie ma czegoś takiego jak przyjaciółka od seksu albo jest przyjaźń, albo jest seks a jak jest i seks i przyjaźń to juz jest para, związek itp... rzniesz kuzynkę i pytając o to na forum, sam się przyznajesz do tego, że masz co do całej sytuacji jakieś wątpliwości

wiesz co to jest przyjaźń? najwyraźniej nie do końca w kraju anglojęzycznym każdy kolega ze szkoły, zajęć muzycznych, sąsiad jest friend - tłumaczenie tego słowa jako przyjaciel to duże nadużycie

casual sex - Related terms are "pals with privileges", "cut friends", an "extended hookup", a "fling", "friends with extras", "friends with benefits", "friends with privileges", "bene-friends", "sex buddies",

Gość Eloo Ziomek
Moim zdaniem to nic złego,co innego z siostra rodzoną to juz obrzydliwe ale z kuzynką to nie...Mi tez ostatnio cos sie wydaje,mam ten sam problem ale jeszcze nie doszło do sexu,a mianowicie mam siostre cioteczną mieszka w innym miescie,i od roku mze wiecej jak jestesmy razem i gadamy to mnie podrywa nie tylko mówiac ale i robi rózne rzeczy(siada mi na kolana,chodzi w mini itp.) co mam zrobic ?? nie wiem czy to podryw moze tak robi a ja biore to za podryw?? odpowiedzcie!!! pozdrawiam

A stukaj ją na zdrowie. Byle z tego dzieci nie było. W czasach uniseksu bez sensu jest mówić o jakichkolwiek zboczeniach.

Gość crossfire
Ja tam uważam, że to nie jest aż tak bliskie pokrewieństwo. Co prawda świat teraz wariuje i staje na głowie ale pomyślcie co było kiedyś. 200 100 czy nawet 50 lat temu ludzie byli bardziej bogobojni nie było czegoś takiego jak sex przed ślubem, ale rzeczą normalną było że faceci żenili sie z kobietami nawet 20 lat młodszymi, które nie miały nawet 16 lat i nikt nie mówił pedofil, a związki miedzy kuzynostwem były wręcz zachwalane zwłaszcza w rodach królewskich i nikogo to nie dziwiło i kościół nie miał nic przeciw, a co mamy teraz z wielkim oburzeniem wypowiadacie sie ze co to ma byc ze kazirodztwo i oblecha, ale jestem pewien, ze przynajmniej polowa z was miała większe lub mniejsze incydenty seksualne z rodzeństwem bliższym lub dalszym a poza tym to jest taki sam sex pozamalzenski jaki macie u siebie wiec co za róznica z kim grzeszycie to dali jest grzech i tyle

Gość crossfire
a co do tych nieboszczyków. To ja pier... o czym wy mowicie nie dość ze sztywna to wyobażcie sobie ile na tym jest zarazów. czy nikt nie słyszał o czyms takim jak trupi jad? zwiazek chemiczny nie podam wam tera pelnej nazwy bo nie pamietam ale podobno jak na ciebie wejdzie to taki syf zrobi ze hej. i to ma byc lepsze ???

Gość paker_trgw
podaj mi adres badz nr tej twojwj kuzynki sex bez zobowiazan to cos dla mnie .

Gość czesio501
z moralnego punktu widzenia jest to bardzo złe ale patrząc z waszego punktu widzenia podoba wam się to więdz ja to popieram ale tak jak pisałeś strzerz się aby nikt was nie nakrył życze wam powodzenia

Gość piątek w domu
Fajnie, też bym tak chciał. :) Bzykanko na zawołanie-masakra! :D Tylko problem jeden, co jeśli antykoncepcja zawiedzie??? :(

Gość Kamil12334
ale chrzanicie glupoty, taki zwiazek jest calkowicie legalny. A czy normalny? Mysle, ze tak, chociaz w pustych lbach ludziom sie wydaje, ze nie. Jednak jesli jest siostra cioteczna (stryjeczna), a ktores z waszych rodzicow jest rodzenstwem, to prawnie nic nie stoi na przeszkodzie, zebyscie byli razem. I rodzine tez mozna olac i jej zdanie:) w sumie:) wasze zycie, wasza sprawa, ja bym myslal raczej o szansach na przyszlosc, czy to ma sens, jesli tak, to czemu nie.

Gość gość
A w takiej sytuacji co powiecie Była naprawdę niezła jako nastolatka gdy dojrzewala 14-15 lat wtedy widzieliśmy po sobie ze tylko jedno nam w głowie Anna mnie a ja Anne, Było to u mnie na imprezie trochę wypilismy nie wiadomo jak i zaczęliśmy się calowac poszlismy na bok by nikt nas nie nakryl namietne pocałunki pozwalała się dotykać lecz grała niedostępna miała w tym doświadczenie i ja tez widać było jaką mieliśmy na to ochotę, zostalismy sami, nie wiem jak i spowrotem byliśmy na schodach dotykalem jej ciala ochoczo po czym zakończyliśmy wieczor ,mieszkaliśmy niedaleko widywalismy się wieczorami nie rozmawialiśmy o tym co zaszło do czasu...aż do następnego spotkania ktore bylo u mnie w domu rodzinka siedziala na dole,poszlismy na chwilę do mnie minęło trochę czasu od tych zabaw a wystarczyło ze poszliśmy na górę i wszystko się zaczęło na nowo Calowala wysmienicie mialem ochote na loda w jej wykonaniu ciekaw jestem jak Ciagnie mieliśmy wychodzić gdy przyparlem ja do ściany i na nowo zacząłem całować usta i szyję a ręce wedrowaly po jej ciele zachęcając lecz nie było możliwości by pobawić się we dwójkę , do tej pory NIK o tym nie wie, rozmawialiśmy o tym w czasie spaceru do domu trochę byłem wypity tak jak wyżej pisałem tajemnica, szkoda ze nie była sama bo zainteresowana byla tym co mowilem podniecalo Anne tak ze rozkojarzenie było tak wielkie ze sama nie wiedziała czego chce po tym co usłyszała poszła by i zrobila by to a nie tej nocy było nam dane na coś wiecej, pomrukiwala jedynie i z wielkim rozczarowniem zastanawiala sie jak nie a moze i tyle nam zostalo...Morał tej bajki z zycia mezczyzna kocha ta jedyna Kobietę z która pragnę byc i nigdy nie chcialby jej skrzywdzic lecz fantazja na sex innej jest wrodzona i nie przestanie tego chciec, Anna Kuzynka tak samo nie chce krzywdzic chlopaka dyskretnie sie bzyka z Kuzynem zaspokajaja siebie na wzajem ciekawe jak by to wyglądało.