Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawy waszej opini

Czy to jest normalne ?

Polecane posty

Mialem kilka dziewczyn - jedne byly glupie , inne madre , chudsze lub grubsze ale ich cecha wspolna byl .... duzy biust . Nie potrafie przemoc sie do zainteresowania kobieta z malymi piersiami , nie dam rady bo w ogole mnie nie pociagaja . Kobiecie jestem w stanie wybaczyczyc wszystko jesli chodzi o urode ale nie malych piersi . Co o mnie myslicie , znajomi juz zauwazyli moje preferencje (nietrudno o to bo dziewczyny z ktorymi bylem zawsze rzucaly sie w oczy a ja dodatkowo lubilem jak eksponowaly biust) , czy takie cos jest dla kobiet normalne , tylko nie wyskakujcie z teoriami jak moja kolezanka ze szukam mamy a nie kobiety :O

Gość wyjaśniająca
nie wiem kotuś czy to jest normalne....... ja dziś już nic nie weim:(:(

Gość zieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeew
a co kogo obchodzi ? lubisz cycate to pieprz cycate twoje życie twoja sprawa, szukasz spowiednika idź do księdza a nie ględź jak stara baba która nie ma se z kim pogadać i na siłę szuka słuchaczy 💤💤💤

Chcialem poznac opinie kobiet , mam kilka znajomych dziewczyn i im sie nigdy moje dziewczyny nie podobaly , teksty typu Twoje mleczarki itp byly zawsze na porzadku dziennym .

Gość a te od mleczarek miały mały
...biust? pewnie zazdrościły Twoim dziewczynom

no bo skoro biust cie najbardziej kreci to proste ze szukasz cycatych.....Po co masz byc z deska skoro ci sie takie nie podobaja? Szukaj sobie takich jakie lubisz i sie nie przejmuj.....No chyba ze oprocz cyckow nie interesuje ci nic w dziewczynie to juz maly problem......:P

Gość duzy cyc
o tym marzy kazdy facet

Gość sfhdjgdj
pewnie ze normalne. ja z kolei nigdy nie mialam chlopaka ktory by nie mial dlugich wlosow np. czy to cos zlego? NIE!