Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CHRUMKA PIGI

KTÓRA WYCHODZI ZA MĄŻ W CZERWCU 2009 ?

Polecane posty

Gość CHRUMKA PIGI

Gość uk girl
ja dokladnie 20.06.2009

Gość uk girl
jak tam przygotowania?

kamerzysta , foto, sala, orkiestra jest zaklepana i podpisane umowy. teraz relaks aż do stycznia, bo dopiero w styczniu bede myslala nad resztą a jak u Ciebie? jestes za granicą z tego, co widzę;)

Gość uk girl
tak,mieszkamy w łondynie.U nas tak jak u ciebie,sala,orkiestra,kamerzysta,fotograf i jeszcze auto juz mamy zaklepane,jesli chodzi o reszte to cosa moze uda nam sie załatwic jeszcze w lipcu a napewo juz w grudniu bede zamawiac suknie.Ty masz juz jaka upatrzona??

Gość uk girl
suknie bedziesz kupowac czy wypozyczac i ile chcesz przeznaczyc?

wlasnei nie wiem jak to jest z tym wypozyczaniem. Prawdopodobnie mam ok 3,500 na sukienke, narzeczony strasznie chce mi ją kupić i niby cena nie gra roli... mówie, do ślubu może sie wszystko zmienić i jeszcze kupie suknie za 1000 zł. za odległy czas jeszcze:)

tzn ja sobie wyznaczyłam taka granice ceny i nie chce kupowac droższej.

Gość uk girl
ja keszcze nie myslalam ile chce wydac na suknie,jak w lipcu pojade do polski to sie zorietuje jakie ile kosztuja,mysle o kupie suknie ale tak jak pisalam dopiero w grudniu narazie orietacyjnie bede ogladac

hej! ja wychodze za maz w czerwcu ale 2008 i to w sumie juz niewiele czasu mi zostalo! a wam zycze powodzenia w przygotowaniach i zebyscie wybraly suknie waszych marzen:)

NIE DZIĘKI ZOSIA:) TOBIE WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I ŻEBY TREMA POSZŁA SOBIE W DRUGĄ STRONE;)

ale fasony waszych sukienek i tak na 2009 beda inne, dopiero na poczatku nastepnego roku pewie cos wybierzecie. czasem sie zastanawiam czy to wsyztsko jest warte takiego biegania i zalatwiania :) ale chyba warte buziaki

Gość uk girl
jesli chodzi o suknie to pewnie tak ,ale takie rzeczy jak sala,fotograf,orkiestra trzeba rezerwowac w miare szybko bo mozna pozniej nie trafic z terminem

hej Dziewczynki!! Dołączam do Was- je tez slubuje w czerwcu dokladnie 20, tak jak uk girl i podobnie jak ona poki co przebywam w Londynie :) mam juz zalatwiona sale(to oczywiste) kociol, kamerzyste, fotografa- w sumie te najwazniejsze rzeczy.Za suknia tez zamierzam sie rozejrzec tak na przelomie- listopada i grudnia.Tu , w Londynie najchetniej bym sobie kupila suknie- jest akurat sklep kolo mnie z sukniami i nigdy nie moge oderwac nosa od szyby,sa taaakie piekne.Ale ceny...;( i nie moge sie juz doczekac tych przedslubnych przygotowan, jeszcze pare miesiecy i dziewczynki trzebe bedzie sie pomalutku szykowac :) pozdrawiam

Gość uk girl
Czesc Beatka,jak widac troche na łaczy,to ze mieszkamy w Londynie jak i to ze mamy slub w ten sam dzien a jeszcze jeden mały szczegół to ten z ja tez nieopodal mam sklep z sukniami slubnymi od ktorych takze nie moge oderwac wzroku.Gdzie mieszkasz dokladnie bo moze to ten sam slep;)

ja moja droga mieszkam na Clapton Common dokladnie a ten sklep to na Stamford Hill, tez tam mieszkasz ?? :))))

Gość uk girl
:) ja tez ,piekne te suknie na wystawie firmy LOSNERS

no co za zbieg okolicznosci :))) piekne sa, a raczej przepiekne- w takiej sukni sie zaprezentowac to chyba kazdemu by dech zaparlo.Szkoda tylko, ze takie drogie :(

Gość uk girl
no ja tez tak samo mysle ,faktycznie zbieg okolicznosci.Ja mieszkam koło Morrisona a co do sukien to naprawde cuda,mysle zeby isc tak i sie dopytaj o same gorsety a moze dul bym doszyla u karwcowej na wzór tamtej,było by taniej.http://www.losners.co.uk/my-lady-1.html

Gość uk girl
Jaka jest twoja faworytka? bo moja 007 i 050:) a nurem 013 to nie wiem czy dzis nie wisi na wystawie,tak mysle a oni tez czesto je zmieniaja:)

nawet nie wchodzilam na ich strone inetrentowa, tylko tyle co z wystawy wylukalam i za kazdym razem nie moge oczu oderwac.Ale to bardzo dobry pomysl z ta krawcowa, moze sama o tym pomysle :) a ja mieszkam kolo sklepu - netto.

dziekuje Ci bardzo, na pewno sobie je obejrze, ale teraz musze zmykac.Swoja recenzje pozniej napisze, ktora suknia mnie sie najbardziej podobala.Pozdrawiam goraco :))

Gość uk girl
udanego wieczoru i wpadaj czasem.Pa

Kurczę dziewczyny te suknie są rewelacyjne...!