Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CHRUMKA PIGI

KTÓRA WYCHODZI ZA MĄŻ W CZERWCU 2009 ?

Polecane posty

ja tez 13.06.09:-)🖐️Dula dolaczam sie do was dziewczyny:-)

Witamy przyszle czerwcowe panny mlode :) A ja przejrzalam ich stronke- naprawde sa rewelacyjne i masz racje uk girl- ta jedna wisi na wystawie- przedwczoraj kolo niego przechodzilam i ten gorset zwrocil moja uwage.Ja tylko raz weszlam do tego sklepu- i wydaje mi sie , ze gdybym miala tam kupowac suknie po prostu nie mialabym zielonego pojecia , ktora wybrac bo niemal wszytskie sa piekne.Itrzeba przyznac, ze garnitury sa rownie szykowne.Ale moge o tym zapomniec i bede musiala szukac czegos w swoim miescie. A Wy dziewczynki, kiedy planujecie zaczac sie rozgladac za sukieneczka??

hej Beatka, ja wczoraj byłam patrzec na sukienki ale w żaden zachwyt nei wpadłam. mam swoją upatrzoną i bede musiala do wrocka jechac, bo tam ponoć jest:)

madzianetka-ja wlasnie nie wiem, czy znjade w swoim miescie suknie ktora mnie urzeknie, w sumie jest duzo salonow...mam nadzieje, ze mi sie uda bo wlasnie nie usmiecha mi sie jezdzic do innych miast- w moim przypadku bylby to Krakow.No ale jesli sie zdarzy takas ytuacja to nie bedzie wyjscia.Na razie nie mam zadnej konkretnej na oku. Lalka25- suknia bardzo szykowna , chyba musiszmiec super sylwetke, bo nie kazda panna mloda moglaby sobie na nia pozwolic :)

eh,sylwetka jak sylwetka,nosze rozmiar 34,ale juz po prostu nie moge patrzec na te suknie z gorsetem(bez obrazy dla tych co patrzec moga)a ja chce czegos innego.poza tym maly biust nie wyglada za dobrze w gorsecie.raz taka sukienke mialam i wciaz musialam poprawiac material bo robil sie wklesly. a ja jeszcze fotografa nie mam,dj\'a nie mam,nic nie mam.czytam o was i sie denerwuje,ze nie zdaze na czas z niczym.

ja mam mały i się nie pzrejmuje, faceta w Salonie sukien powiedziala ze w mniejszych gorsecik świetne sie trzymał;)

ja w sumie nie mam pojecia czy bedzie to suknia z gorsetem czy bez- po prostu bede szukala sukni i musze sie w niej zakochac jak tylko na nia spojrze :) lalka25- w sumie ja ostanio sobie zaltwilam kamerzyste, dokladnie to wczoraj :) tez sie denerwowoalam tym , bo jets mi naparwde ciezko cos zalatwiac jak nie jestem w Polsce i musze zawsze kogos prosic, kamerzysty to nie znam, ale filmowal u znajomych i byla ponoc zadowolona, ale tak naparwde nie jestem przekonana bo to w ciemno zalatwialam.

Cześć Dziewczyny! Dopisuję się :) 20.06.2009 jeśli chodzi o przygotowania to jestem w \"polu\" :) pozdrawiam

🖐️ adzia:-) my kamerzysty nie chcemy,zostaniemy tylko przy fotografie,a zawsze ktos sie znajdzie kto bedzie krecil co sie da i z zaskoczenia;-) wlasnie to mnie wnerwia,ze nie moge byc na bierzaco,a do pl tez nie bede latac co miesiac.pojade w lipcu i pewnie w lutym,a pozniej na wesele w czerwcu.na szczescie mam przyjaciolke,ktora tu w uk jest organizatorka wesel,wiec mi pomoze i bedzie trzymac reke na pulsie.a ty beatka jak sobie z tym radzisz?

madzianietka,to ja nie wiem,ja w gorsetach wygladalam calkiem na deske.wiec gorsetom powiedzialam stanowczo 'nie',mimo,ze niektore sa tak piekne!a w ogole to patrze na internecie i jak na razie zadna mnie nie powalila na kolana,no poza paroma wyjatkami.a jak ci poszly poszukiwania?

no ja też jestem w polu:) narazie mamy tylko zarezerwowaną sale i jestesmy w trakcie załatwiania zespołu. nistety wszystko się opozni bo zmarł mój wujek wiec są teraz inne sprawy na głowie.Ale Was podziwiam...tyle spraw już macie załatwionych.Brawo

witamy Adzie79- slubujemy w tym samaym dniu :) ja musze zjechac juz na stale do Polski albo w pazdzierniku albo styczniu i zostaje do samego slubu.Moj narzeczony zostaje w Londynie wiec ja sie musze zjaac wszystkim.Mnie np spedza sen z powiek jak my sobie zalatwimy te wszytskie nauki, poradnie, cos z urzedu trzeba wyciagac-nie ma na to czasu, ja sama tez nie bede chodzila, tak wiec musze znalezc kogos, komu trzeba bedzie zaplacic( jesli chodzi o kosciol) ale ogolnie bardzo mnie to irytuje takie zalatwianie na odleglosc- rodzice zaltwili sale, tzn ja wybralam a oni podpisali umowe, siosta fotografa, znajmi kamerzyste...jatylko siedze i wydaje dyspozycje , a mnie to bardzo zlosci.No ale to co najwaznejsze juz mam zalatwione.

Gość uk girl
czesc Beatka,my jestesmy w tej sytułacji z tym ze to ja byłam w styczniu w polsce i spobie z narzeczonym pozalatwialismy prawie wszystko,to co bylo do zalatwienia na styczen.Teraz planujemy pojechac w lipcu a pozniej w grudniu i wszystkiego dopilnujemy.

hej uk girl! Powiem Ci, ze ja tu przyjechalam w pazdzierniku i tylko tryle, co zdazylam sale sobie sama wybrac,a rodzice juz w styczniu podpisali umowe.Co prawde tydzien temu wrocilam z Polski, bylam w sumie tylko pare dni . No ale te najwazniejsze rzeczy musialm juz pare miesiecy temu zaltwic- czyli- zespol. paparazzi:) no i ten kamerzsyta pare dni temu.Poza tym mojanarzeczony to w niczym sie nie orientuje, wychodzi chyba z takiego zalozenia, ze mam dobry gust, co wezme to jemu sie tez spodoba na pewno, a mnei to wkurzab o o wszytskim musze sama decydowac. A u Was jak jest? Panowie Wam doradzaja, albo nawet sie sprzeciwiaja, bo wola cos innego? Juz bym wolala to drugie , niz zupelny brak zdania ;/

Gość uk girl
u mnie bylo tak ze to chlopak obecie juz narzeczony wyszedl z zamiarem zareczyn,tak samo jest i ze slubem,angazuje sie w tym temacie jak moze,wiec nie jestem sama i oboje podejmujemy decyzje

Gość dorota9999
Sprzedam suknię ślubną LORNA z kolekcji PRONOVIAS, kontakt ,szymanskad@o2.pl

hej:) ja ma datę ustaloną na 13.06.2009r. i tak się dobrze złożyło przypadkiem że to jest akurat długi weekend z Bożym Ciałem :) ale dopiero w sobotę teraz jadę podpisać umowę na lokal no i wizyta u księdza:) pozdrawiam Was ciepło :) :) :)

Gość justa026
hej dziewczyny w Londynie!czy wy tam nie macie polskiego kościoła?ja tez mieszkam w uk i na razie wszystko załatwiłam na odległość (z pomocą rodzinki)ale kurs zrobiłam tutaj-musiałam jeździć na nauczki 4razy w soboty na godzinkę.I nie muszę już szukać księdza który weźmie w łapę:) opłata co łaska-dałam 20funtów. Orientujecie się może jak to jest z cenami sukien w Anglii?czy są dużo droższe?ten funt teraz tak słabo stoi...

ja akurat chodze do angielskiego Kosciola, ale msza jest w jezyku polskim.Mialam sobie tez tu robic nauki, ale nie lubie tego ksiedza, jakis taki niesympatyczny mi sie wydal na spowiedzi, wiec poki co, ja bede musiala szukac ksiedza ktoremu da sie w lape :) a co do sukien-w sumie to zalezy w jakim salonie chcesz kupic, ale nawet przy tak slabo stojacym funcie ceny sukien sa wysokie-no chyba ze w innych salonachjest inaczej ale ja sie nie orientuje.

Gość zgłaszam się na 20.06.09

Gość zgłaszam się na 20.06.09
mam salę,muzykę i listę gości

Gość fincca
ja tez 20.06.2009 mam sale,dj-a,ksiedza,fotografa z kamerzysta i narazie tyle

Gość kasiuuuul
ja 6 czerwca wychodze za maz i mam pytanko czy macie juz w kosciele zaklepana date ??? ja mam fotografa, orkiestre, sale kamerzyste a w sumie nie mam najwazniejszego i nie wiem czy zwlekac jeszcze czy nie... a wy dziewczynki bylyscie juz u ksiedza?

Gość zazdroszcze wam
mialam slub w ubiegla sobote. brakuje mi teraz tego oczekiwania na slub. :( no i teraz wiedzialabym co robic a czego nie robic aby lepiej wszystko wypadlo. ;)

Gość kasiullla
a kiedy rezerwowalas sobie kosciół??? bo nie wiem le zwlekać z tym jescze czy moze juz isc i zaklepac sobie date

Gość kasiullla
zazdroszcze wam, napewno bylo wszystko pieknie na Twoim slubie a jak wszystkie wiemy scenariusz pisze życie:)