Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dożywocie mu

będzie proces Simona Mola

Polecane posty

Gość dożywocie mu

i mam nadzieję ze dostanie dozywocie za to co zrobił

Gość sslslllsls
Jakie to ma znaczenie jak i tak niewiele życia mu zostało.

Gość denat spięty
I tu niestety po części trzeba mi zgodzić się z Jarosławem. Dziwi mnie skrajny debilizm kobiet, które szły z Molem do wyra bez zabezpieczenia. Nie mam dla nich żadnego współczucia.

Jarek, pisza niestety, bo jestes prymityw i myslisz prostymi kategoriami. Te proste kategorie, jakie by niepoprawne nie byly, bywaja skuteczne. A ludzie nie chca byc prostakami, ksenofobami, etc. Podkreslaja, ze po czesci masz racje. Ale Ty jestes rasista, a ktos inny np. dostrzega i szanuje roznice rasowe :]

Gość denat spięty
Niestety, ponieważ zazwyczaj się z tobą nie zgadzam :p Szczególnie, kiedy chodzi o autentyczność mojej płci :classic_cool: Racja, że prezerwatywa nie zabezpiecza w stu procentach, ale gdyby baby nie zamroczyła całkowicie chuć, skala zarażenia byłaby na pewno mniejsza.

Gość denat spięty
Jarek, nie pierrdol. Nie wsadzaj wszystkich czarnych do jednego wora. Ja np. chętnie bym się przespała z Thierry Henri 😍 :classic_cool:

Gość prawnicy i obrońcy
Simonka udowodnią niską szkodliwość społeczną działalności czarnucha i wypłacą mu odszkonowanie z naszych podatków za szkody poniesione w polskim pie.rdlu

Gość davetch
za to grozi mu maksymalnie do 3-lat więzienia a swoją droga zastanawia mnie tak niski wyrok moze pasc za to co zrobił

no ale pewnie laski bytaly skad on pochodzi. i jak byly takie wyksztalcone, to jednak powinny wiedziec, ze jakies 80% populacji kraju ma hiv. i to nie jest rasizm, to jest po prostu rzeczywistosc.

Gość polski dzieciak umiera
na raka mózgu to nie ma pieniędzy ale na tą czarną szmatę to , i to jest liberalizm, kurva

Gość swinka zamorska
"w której nosicielem HIV jest chyba 80 % populacji." Jaruś niedouku jeden sprawdz sobie chociazby google.pl jesli juz masz internet.sa kraje gdzie zakazonych jest ok 40-50% sa kraje bardziej cywilizowane gdzie zakazonych jest 5-10% populacji.hahaha jaki niedouk z ciebie nie moge :D i to jeszcze publicznie pokazujesz hahahahhaa

tylko że większość jest zdrowa, a on wiedział i zarażał w myśl jakiejś chorej ideologii i dlatego powinien wisieć, bo do leczenia to my mamy swoich chorych, a on powinien być skremowany, bo i tak do niczego się te zwłoki nie nadają

Gość denat spięty
Oj Jaruś, lecytynka Ci się skończyła ? :O Nic nie powiem, ponieważ gdybym powiedziała, ta szalenie interesująca dyskusja skończyłaby się szybciej, niż mój sąsiad Guzik wypija rano na kaca karpackie ( 9% ) :classic_cool: Trzy lata to stanowczo za mało. Zaraz znajdzie godnych siebie naśladowców, którzy czując się pokrzywdzeni przez okrutny los, będą próbować mścić się na naiwnych partnerach seksualnych.

Gość swinka zamorska
"no ale pewnie laski bytaly skad on pochodzi." kolejna mądra głowa.skąd pochodzi? czy to oznacza ze jesli pochodzi np.z ghany musi byc na 100% zarazony? ludzie swieci mam 2 kolezanki w pracy z ghany,ktore maja mezow z ghany i niedawno obydwie urodzily zdrowe piekne dzieci. nie patrzcie skad pochodzi,patrzcie na jego historie.to nie byl chlopiec z dobrej pozadnej rodziny.siedzial w wiezeniu...?otoz tak i prawdopodobnie wlasnie tam sie zarazil. tymczasem moi drodzy

Gość hgyhuyhyh
swinka morska, haha haha haha,,,, debil

Gość swinka zamorska
Jarus poczytaj google prosze cie a potem wpisuj "madre" komentarze.tak 80% a 50% robi roznice tak samo jak 50% a 5-10% takze.oh Jarus Jarus do szkoly wroć

to może świnko zamorska jeszcze go w duupę pocałujesz z litości, i przymnij się bo nawet jednego programu na planete nie oglądałaś o Afryce i problemie hiv i stąd te wzdury które wypisujesz

Gość denat spięty
Lady_Pretensja, zasranym obowiązkiem tych kobiet był pomyślunek o zabezpieczeniu :O

Gość hgyhuyhyh
ja taM UWAZAM ZE TE polki to byly glupie. on powinien byc ukarany, tak jest w kazdym cywilizowanym kraju ze jesli zakazesz kogos wiruem swiadomie to masz kare ... a;le te Polki to byly durne.. nie moge czasami, gdzie one mialy mozgui... ja kiedy widze cazartnucha, to od razu mi sie lampka swieci:: cazy on ma moze aids?

Gość hgyhuyhyh
mialy co chcialy...aids @:) dobrze im

Gość bgfbg
on jest z cameroonu

Gość swinka zamorska
dorgi blondynie jesli twa wiedza o afryce ogranicza sie do planete, dziekuje za rozmowe

Gość denat spięty
Dobra, nie przesadzajcie z tymi czarnuchami, dzisiaj świństwem można zarazić się wszędzie. Mój kuzyn załapał u dentysty WZW C.

hgyhuyhyh widac jakie masz pojecie o tej chorobie piszac ze maja aids:-O fakt,zle zrobily ale coz,roznie to bywa,nieraz chce sie posmakowac troche egzotyki:P tak jak wczesniej pisalam-wiedzial ze ma hiv,wiec powinien zalozyc gume !