Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daareek

Polki to najlepsze kobiety w Europie

Polecane posty

Gość daareek

Kurcze tyle się w ostatnim czasie najeżdża w mediach na Polki a to, że sa puszczalskie a to, że materialistki a to, że leca na kasę itd. chciałem więc jako polski mężczyzna napisać cos pozytywnego o naszych paniach :) No więc jestem Polakiem, który mieszkał juz i w wielkiej Brytanii i w Niemczech i w Holandii, poza tym wiele jeżdziłem po całej Europie i musze stwierdzić, że nie ma lepszych kobiet jak nasze Polki :) Po pierwsze nasze dziewczyny w wiekszości nadal pozostały kobiece a większośc kobiet na Zachodzie to takie babochłopy. Nie powiem niektóre nawet ładne ale zachowuja się jak faceci albo i gorzej. Po co mi taki chłop z cyckami :p Poza tym nasze dziewczyny wbrew pozorom sa skromne, zadbane, kulturalne i nie traktuja seksu jak sport tak jak robia to kobiety na Zachodzie. Dla mnie pijana kobieta, wyzywająco ubrana i co weekend idąca do łózka z innym facetem to kompletne dno :o Jasne, że w Polsce tez sa takie dziewczyny i to niemało ale w takiej Anglii takie dziewczyny stanowią wiekszość. Kolejna sprawa. Nasze dziewczyny są zaradne, potrafia gotować, zadbac o dom, sa bardzo takie ciepłe i rodzinne czego nie mozna powiedzieć o kobietach z zachodu. Tyle w nich ciepła co w mojej lodówce. Tak więc panowie nie krytykujcie naszych polskich dziewczyn bo naprawdę lepszych nie ma. Natomiast wy dziewczyny uważajcie na obcokrajowców bo wbrew pozorom wcale nie sa tacy fajni i wiekszosc takich związków rozpada się. Pisałem duzo o waszych zaletach ale kurcze macie jedną wadę. Niskie poczucie własnej wartości przez co jakiekolwiek zainteresowanie ze strony obcokrajowców odbieracie jako wyróznienie. Kurcze dziewczyny naprawdę nie macie powodów do kompleksów i niksiego poczucia własnej wartości i nie musicie sie dowartościowywać poprzez zainteresowanie jakichs buraków z UK, Niemiec czy Włoch. Pozdrawiam Darek

Gość ciamciaramcia uk
Ale z ciebie naiwniak. Polki w UK masowo puszczaja sie z roznymi ciapakami i innymi ciemnoiskorymi. Kazdy angol ci to powie.

bo niestety większość mężczyzn, którzy zawzięcie krytykują Polki, podchodzi do tej sprawy na zasadzie "cudze się chwali, swojego nie znając"

Gość daareek
Otóz to Klaudia. Ja sam doceniłem tak naprawdę nasze dziewczyny dopiero kiedy znalazłem się za granica i troche tam pomieszkałem. Na szczęscie teraz jestem w Polsce i na co dzień stykam się z naszymi pieknymi Polkami :p