Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I cant fly

Przegralam z jego praca.

Polecane posty

Gość I cant fly

To jest gorsze niz zdrada z kochanka:( Przegralam z jego wlasna praca i checia zarabiania pieniedzy. Wiem, nie kochal mnie tak naprawde mocno bo przeciez umialby wszystko inaczej zorganizowac. :(

Gość
Już widzę jakie teksty byś sadziła jakby zarabiał 1200 na rękę i pracował od 8.00 do 15.00 :o Nie pierdol.

Gość bazyliowa be.
ja tez o malo nie przegralam. moze nie tyle z praca, co z nawalem innych zajec. byl dla mnie niedostepny wlasciwie przez 6 dni w tygodniu, pojawial sie 7, ale i tak myslami byl gdzie indziej... przykro mi, ze Tobie sie nie udalo

powiem smutno,cmentarze pełne są ludzi niezastąpionych, a świat, nadal sie toczy i to całkiem nieźle

brutalna prawda o kobietach jest taka że z jednej strony chcą więcej i więcej kasy a z drugiej chcą przy sobie partnera a tu zonk nie ma tak dobrze albo rybki albo akwarium

Gość bazyliowa be.
hahaha :D dzieki za popraqwienie humoru, Gnom :D "brutalna prawda o kobietach..." :classic_cool: ide po sniadanie

Gość mylisz się....
Wygrałaś !!!!! -szansę na to że spotkasz kogoś kto Cię pokocha, będzie szanował i sprawi że poczujesz się szczęśliwa i jedyna na świecie :)) Powodzenia :))

Gość dsfsdf
Gnom masz w 100% racje!!!! zgadzam sie z Toba calego serca!!