Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _niekochana

Czy ktoś mnie zechce?

Polecane posty

Jacek:-o inwalidzi umysłowi to dopiero nikogo nie kręcą:-o zrób światu przysługę - wyeliminuj swoje geny z puli🖐️ niekochana, nawet mu nie odpisuj - nie ruszaj gówna, bo zacznie śmierdzieć:-o

Gość _niekochana
perse nie zamierzam :).A Ty powiedziałaś że byłaś w związku ze skończonym dupkiem?A możesz powiedzieć co się stało?

perse -> nic dodać nic ująć. A prawda jest taka, że kobiety zdrowe i ładne itd też nie mogą znaleść sobie faceta...

Właśnie po przeczytaniu wszystkich postów przyszedł mi na myśl Janusz Świtaj.....

Gość _niekochana
Nie chce się pocieszać myślą,że zdrowe,ładne kobiety też nie mają szczęścia w miłości,ale prawda jest taka,że faktycznie każdy ma szansę na miłość tylko musi mieć trochę szczęścia,albo wręcz temu szczęściu pomóc.Mi się coraz częściej wydaje,że to ja za mało z siebie daję,więc też mało dostaję.Z drugiej strony nie siedzę w domu i nie czekam na cud tylko wychodzę do ludzi.Już mi się mętlik zrobił.Na dzisiaj to tyle.Dobranoc

Makijaja --- różnica jest taka, że Świtaj to człowiek popaprany emocjonalnie, wymagający ciągłego zainteresowania, bardzo roszczeniowy i szantażujący innych swoim kalectwem. niekochana jest normalną dziewczyną, która potrzebowała paru słów otuchy - czasem potrzebuje ich każdy człowiek, niezależnie: zdrowy czy chory. Czy ona tu krzyczy "zabijcie mnie, bo nie mam chłopaka"?:-o Myślcie trochę zanim coś napiszecie, to nie boli.:-o niekochana - mój był popaprany emocjonalnie i bardzo dziecinny. A do tego...albo był po prostu złym człowiekiem, albo był skończonym idiotą. Nie wiem. W każdym razie wolałabym, żeby tego związku nie było, naprawdę:)

Gość _niekochana
makijaja nie wiem jaki był w tym cel że mnie porównałaś do Janusza świtaja.Wbrew temu co napisała perse wcale nie uważam,że z nim jest coś nie tak,a ja się wcale nie chce nad sobą użalać.Po prostu łatwiej jest mi gdy ktoś ze mną o tym rozmawia i ma do tego zdrowy dystans.Bo mi go już czasem brakuje.W sumie chyba każda samotna osoba nie czuję się z tym najlepiej i chcę ten stan zmienić. P.S.To,że jestem na wózku wcale nie zezwala pewnym osobom robienie ze mnie ofiary losu,więc wypraszam sobie takie wypowiedzi!