Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sok jabłkowy

a ja go nadal kocham!

Polecane posty

i teraz się łamię... już 3miesiące odkad dalismy sobie totalnie spokój. zero kontaktu .. a wystarczyło że kumpela opowiedziala mi co o mnie mówił, jaka to byłam wyjątkowa, jedyna w swoim rodzaju, jakie to mój potencjalny mąż będzie miał szczęście... i już ... rozbudzone nadzieje ze przynajmniej sie odezwie. a tu co? opis. kocham cię. do niej oczywiscie. ech.

Gość Śpiąca Anna
kumpela? a skad wiesz czy nie zmysla on ci tego nie mowił. Nie ma z toba kontkatu a kocham pisze innej. wiec te nadzieje sama przez pustke rozbudzasz lub przez rywalizjce z jego obecna..ktora lepsza.. samas sobie winna..

Gość Śpiąca Anna
chcesz przyklasku...a to nie tedy droga. Moze mowi tak bo chce byc dobrze widziany w spoleczenstwie..nie jak gnijek co cie zostawil.. nie widzi tylko ze rani ukochana obecna.. to ona winna byc cenna i wyjatkowa...

fakt... ja też ją niezmiernie cenię za to, ze mi go odebrała... 2 razy.. po tym jak przekonywała mnie o tym, ze "przyjaciółki", że "solidarność" ... nie chce przuklasku. chciałam wsparcia. :/

Gość Śpiąca Anna
nie chce przuklasku. chciałam wsparcia. :/ -- to to samo..chcesz przyklasku..

nooo ... to co teraz napisałaś świadczy tylko o twoim zrozumieniu. jak mozesz uważać ze wsparcie to przyklask??? słownik języka polskiego się kłania moja panno:/

Gość Śpiąca Anna.....
A tobie brak mądrości. Chcesz tylko przyklasku..aby ktoś myślał twoim tokiem myślenia.

przyklasku do czego szuka? do tego ze kocha i ze ma zal do laski ktora jej odebrala faceta? laska, zastanow sie co pieprzysz, bo chyba gadasz po to zeby gadac. sok jablkowy - mnie tez facet rzucil, co prawda nie dla innej, ale rzucil. rozumiem co czujesz. i nie bede Ci mowic, ze on kocha, wroci itd, mimo ze wiem ze chcialabys to uslyszec. ale wyjdz z zalozenia - dac sie pozytywnie zaskoczyc niz niemile rozczarowac...

chyba lepiej wiem czego chcę? arczyłoby mi usłyszec "nie łąm się", a to chyba nie jest przyklask i nie oznacza że ktos mysli moim tokiem myslenia?! ok,nara, lece bo widze ze mnie jeszcze bardziej szlag trafia na takie panny jak ty, którym sie wydaje że są najmądrzejsze i najinteligentniejsze i mogą wydawać sądy o ludziach na podstawie napisanych 2 zdań:/

hmmm baja bongo... kwestia jest taka ze on już zbyt wiele razy "wracał". i w tej chwili już by nie miał powrotu. chciałabym tylko żeby ię odezwał i cofnął słowa które w złosci rzucił kilka miesiecy temu...

hmmm baja bongo... kwestia jest taka ze on już zbyt wiele razy \"wracał\". i w tej chwili już by nie miał powrotu. chciałabym tylko żeby ię odezwał i cofnął słowa które w złosci rzucił kilka miesiecy temu...