Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kar0l1991

problem z piskliwym głosem

Polecane posty

Gość Kar0l1991

Witam, mam 17 lat i mam, ze tak powiem taki dziecinny, piskliwy głos. Z tego co pamietam zawsze taki mialem, ale zawsze mialem nadzieje, ze to sie zmieni. Mam takie pytanie. Da sie cos zrobic zeby ta barwa glosu byla troche inna? (moze jakies cwiczenia. Nie chodzi tu o podmienianie glosu) Czy wciaz mam czekac i moze jakims cudem zmieni mi sie glos? pozdrawiam

Gość nie martw się swoim głosem
jesteś jeszcze bardzo młody,dojrzewasz,Twój głos przechodzi mutację więc się jeszcze on nie ukształtował na męski,może być narazie piskliwy,dziecinny ale to minie!Nie przejmuj się,jesteś w okresie dojrzewania,wszystko się zmienia w Twoim ciele,psychice,glos też się na pewno zmieni:) Pozdrawiam🖐️

Gość nie martw się swoim głosem
jesteś jeszcze bardzo młody,dojrzewasz,Twój głos przechodzi mutację więc się jeszcze on nie ukształtował na męski,może być narazie piskliwy,dziecinny ale to minie!Nie przejmuj się,jesteś w okresie dojrzewania,wszystko się zmienia w Twoim ciele,psychice,glos też się na pewno zmieni:) Pozdrawiam🖐️

Gość Kar0l1991
To samo mi mowili 5 lat temu :| Ile jeszcze bede czekal? :/

Gość IDŻ DO LOGOPEDY

Gość Kar0l1991
up

Gość Kar0l1991
up

Gość Kar0l1991
up

Gość lu_netkaaaaaa
tez kiedys uwazalam ze mam denny glos, bo mam, taki meski, ale ktos zapytal mnie czy chcialabym miec taki jak senyszyn? od razu mi przeszlo, glowa do gory!

Gość Kar0l1991
czas mija a glos dalej ten sam :|

Gość Pi Pi Pi Pi
Heh. też mam cieniutki głosik całe życie,juz prawie 40 dychy na karku... karol w wieku 17 lat jestes juz po mutacji i musze cie zmartwic,ale to sie juz nie zmieni,musisz nauczuc sie z tym zyć...jedyny sposob jaki znam by lekko obniżyć barwe,to picie dużych ilości alkoholu i palenie papierosow(to nie żart),ale tego nie polecam.