Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lulu2008

NIEPŁODNOŚC???-nieudane starania o dziecko!

Polecane posty

A Ty welur na kiedy na wakacje wyjezdzasz? I zostawicie mnie tutaj prawie sama. Tak sie nie robi:P

chcesz powiedzieć welur, że byłaś w tym roku niegrzeczna i nie zasłużyłaś na tyle dobrego :) Akurat objawy ciąży można mieć różne a niewiele z tych o których piszą się sprawdza. Ja na przykład przestałam marznąć, było mi ciepło a zwykle jestem zmarznięta, miałam bardzo pokręcone i wyraźne sny, dostawałam zadyszki wchodząc po 8 schodach do windy, kupowałam w pracy podświadomie chyba zamiast jak zwykle coli i czegoś niezdrowego do jedzenia np sałatkę z fety i sok porzeczkowy.... w życiu mając takie objawy nie domyśliłabym się, że mogę być w ciąży. Czułam się generalnie dobrze a nawet lepiej, może byłam nieco częściej głodna. Piersi to dopiero za trzecim razem umiałam ocenić. ochotę na seks miałam jeszcze większą niż normalnie więc am nadzieję, że to o czym tu piszesz zwiastuje drugą kreskę, bo dlaczego niby nie. Temperatura też wygląda obiecująco.

"ciekawe czy jakby kalendarz pokazał Ci cykle 40sto dniowe to tez byś wierzyła " na facebook kliknęłabym lubię to :) Czasem trudno przyjąć to oczywiste ale poczekamy do jutra rana. :)

Gość welur
cvb ja wyjeżdzam w piątek jak tylko uda nam sie naprawić laptopa to bede online przez całe wakacje :P wiec będę zaglądać a jeśli się nie uda to chyba umre z tęsknoty za Wami :P szatanserduszko jedyne co mogłoby mnie zastanowić to ochota na ryby to było po owulacji a teraz już przeszło i apetyt moge powiedzieć już zaczyna spadać, a co do grzeczności to byłam grzeczna ale myśle ze to by było rozbestwienie :P no nic poczekamy zobaczymy ale pewnie jutro wleze tu z rana pobeczana i ogłosze smutną wiadomośc ze tempka wynosi 36,6 ;/

Gość welur
kochane tempka dziś spadła do 36,8 ale jestem tak zestresowana ze nie wiem czy ta tempka jest wiarygodna mierzyłam ją dziś 3 razy pierwsza 36,75 potem 36,78 ostatnia 36,86 mierzona praktycznie jedna po drugiej wczoraj kupilismy dwa testy ale nie potrafie ich zrobić :( tak bardzo się boje znowu rozczarować :( nie umiem po prostu :( cały czas mi się wydaje ze okres zaraz przyjdzie, od 5 rano przekładałam się z boku na bok bojac się jaka tempka mi wyjdzie. Ale testu nie odważyłam się zrobić może @ dziś przyjdzie i nie bede musiała go robić wogóle. Jeśli nie przyjde to jutro rano zrobie na pewno bo już bede postawiona przed murem, przed wyjazdem musze znać wynik...nigdy zrobienie tego głupiego testu nie sprawiało mi takich trudności jak tym razem :(

Welur tylko po co sie stresowac? Zrob test i tak juz masz nadzieje, wiec jak przyjdzie @ to i tak sie rozczarujesz. Takze glowa do gory i do lazienki :P

Gość welur
cvb robiłam 3 podejścia do tego testu i wkońcu nie zrobiłam ;/ przyszłam do pracy i czuje sie jakby lada moment miała przyjśc @ myślę ze dziś się ta wredziula pojawi choc tempka zupełnie jeszcze nie spadła juz sama nie wiem co myśleć ... dziś 34 dc

welur tylko tracisz swoj i moj czas:P. Tak jak mowisz, masz 34 dc. Nie wiem, ja bym na Twoim miejscu zrobila. Tylko sie meczysz teraz, a i tak juz na nic nie masz wplywu.

Gość welur
ale ta tempka jest chyba za niska zeby mogła ciaże wskazywać .. pozatym mam zero jakichkolwiek objawów piersi przestały mnie zupełnie bolec nie są ani opuchnięte ani nabrzmiałe nie czuje się zmęczona ani nic w tym stylu, czuje się tak jak zwykle przed @ no moze cera jest ładniejsza niż zwykle ale pozatym zero jakichkolwiek symptomów... pozatym samo to ze tempka dziś już jest niższa mjoże po prostu tym razem zacznie spadać stopniowo i jutro już będzie te 36,6

witam dziewczynki w czwartkowy poranek... jeszcze nie dostałam @, ale wczoraj strasznie kuło mnie w podbrzuszu az nie mogłam sie wyprostować. mysle,ze to opóźnienie moze byc spowodowane stresem i nerwami... chociaz bardzo bym chciała cos innego

Gość welur
nastka88 trzymam za Ciebie kciuki z całych sił, a u mnie zaczyna sie coś dziać byłam teraz siusiu i przy podcieraniu się na papierze została krwe wieć chyba szanowa @ już się ze mną wita :(

Ja dziewczyny za Was trzymam kciuki. Ja juz @ praktycznie skonczylam takze u mnie nadzieje sprawa czysta. Zaczynam znowu od 0. nastka88 ktory Ty masz dc?

Dzisiaj bodajże 35, ale zanim zaczelam brac wszystkie leki mialam bardzo nieregularne nawet po 40 pare dni

To powiem Ci nastka88 ze Tobie przydalyby sie tabletki anty zeby uregulowac okres. Ciezko trafic w owulke jak masz nieregularne cykle

no wlasnie ten drugi lekarz do ktorego trafilam chce przez 3 miesiace dawac mi anty, a teraz mówie ślub , podróż poślubna i jakbym teraz dostala i zaczelka brac anty to raczej upojne chwile w podrozy poslubnej spierdzielone swiadomoscia , ze biore anty

No tak, to sluchaj nie ma nic lepszego niz chwile zapomnienia:) Bierz meza, jedzcie w podroz poslubna, wez tylko te tabletki co musisz brac i korzystajcie. Mysle ze odpoczynek fizyczny i psychiczny potrafi zdzialac cuda. Ja bylam kiedys na tyle glupia ze po slubie nie chcialam miec dzieci, a teraz nie moge..

moze tylko wezme clo od 2 do 5 dc i poźniej cały cykl sobie odpuszcze z tabletkami żeby sie naprawde nie przestymulować a jak dostane @ w nastepnym miesiacu to zaryzykuje te 3 miesiace z anty. jak myslicie?

Ja mysle zebys nie brala clo na urlopie. Pecherzyki pozniej trzeba monitorowac, a to przeciez czysta chemia na porost pecherzykow. Wg mnie odpocznij od wszystkich tabletek i sprawdz dlugosc cyklu rzeczywistego. Jak bedzie nieregularny to moze warto go wyregulowac. A jak bedzie ok, a Ty bedziedz brala anty to masz 3 mce w plecy..

Gość welur
:( ból brzucha mi się zaczyna silny taki jak na @ i już pojawiają się plamienia wiec chyba wszystko jasne :( powstrzymuje się zeby nie wybuchnąc płaczem ;(

welur... ja mam tak samo jak widze od kilku miesiecy plamienie na papierze to juz mi sie broda trzesie... kurde dlaczego jak ktos chce dzidziusia to nie moze miec a inne zachodza bez problemow i w niektorych przypadkach porzucaja maleństwa :(

Masakra ;/ welur trzeba zyc dalej i dalej probowac. Nie ma wyjscia :( Ale przykro mi strasznie, wiem jak to boli..

Gość welur
na ten moment odechciało mi sie wszytskiego wakacji, starań kolejnego czekania i kolejnych nadzieji które potem i tak zostają zabite :(

Gość welur
a jednak lekarka sie pomyliła a kalendarz wyliczył wszystko co do dnia ...