Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yweetta

Czemu wychowujecie dziewczynki aby byly posluszne i ulegle

Polecane posty

Gość Ju......
Przecież to normalne, że córeczkę inaczej wychowuje sie niż synka. Przeciez kobieta nie może zachowywać się jak facet! Asertywność - dobra cecha, ale spolegliwość, uczuciowość, wrażliwość, empatia są przymiotami kobiet. Jeśli się komuś nie podoba to, jak został wychowany przez rodziców, to przeciez będzie miał szansę wychować swoje dzieci inaczej - wg swoich przekonań.:)

Gość nie ma jak być burasem
Jacuniu, może twoja mamusia pozwala twojemu tatusiowi jeździć po sobie jak po burej suce i w zębach przynosi mu kapciuszki, jak pan i władca wraca z pracy, ale weź pod uwagę, że twoja rodzina to tylko twoja rodzina :) i to raczej skansen ;) dlatego tym dymasz kocyk, bo żadna fajna kobietka nie zwiąże się z troglodytą z poglądami rodem z czasów feudalnych :P jakoś w moim otoczeniu ludzie budują relacje partnerskie ku obopólnemu zadowoleniu, ja wiem, wiem, w twoim małym rozumku nie ma miejsca na takie herezje :D może czasem zamiast TV Trwam pooglądaj BBC albo CNN? i nie martw się, jest sporo nieczytatych i niepisatych arabek, które chętnie przyjadą do Polski... tylko pamiętaj, trzymaj ją z daleka od źródeł informacji :P

teraz udajecie wyzwolone ale po slubie jak juz bedzie bachorek same bedziecie chodzic ze szmata i z kapciami w zebach bo bedziecie na lsce waszych panow :D

Gość Famnik33
najgorzse są przemądrzałe kobitki. Jak pokazały badania im wieksze IQ kobiety tym gorszy seks i orgazm. Kobieta musi bysć w miare a nie jakaś ekstremistlka obyczajowo-intelektualna. Najlepsze są fryzjerki i ekspedientki, najgorsze prawniczki i dziennikarki. Nauczycielki - to zależy konkretnie od osoby. Feministki tylko na karmę dla psów !

znam fajna fryzjerke ma 32 lata a wyglada na gora 25!! prasuje sprzata gotuje itp i jakos nie strzela takimi durnymi textami

Gość hmmm.....---------------------
SEX I ORGAZM SA WYZNACZNIKIEM KOBIECOSCI???? a co ci do tego ,Buraku! Kazdy ma prawo do orgazmu!

Gość A to co dla ciebie jest norm
alne -dla innych jest nienormalne! Ja nie nosilam sukienek w dziecinstiw chociaz mi wszystkie ciotki gadaly ze dziewczynka to nie powinna w portkach biegac.Bzdura na maxa. nie lubilam i nie nosilam.I teraz tez wygodniej mi w spodniach a kiecki sa po to zeby sie fagasy podniecaly ,zebym byla obiektem sexualnym.A ja mam prawo tego nie chciec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jesli chce sie komus podobac wloze sukienke.,sexowna bielizne ale wtedy kiedy JA chce _a nie kiedy ode mnie tego wymagaja!!!

Gość A to co dla ciebie jest norm
I wcale nie jest tak ze wszystkie dziewczynki sa z natury dobre.:)

Gość do-Famnik33
wiesz dobrze ze taka z wyzszym IQ nawet by na ciebie nie spojzala. Za cienki jestes ...Pozostaja ci te fryzjerki i sklepowe..

Gość nie ma jak być burasem
im kobieta jest bardziej inteligentna, zaradna, wykształcona, im lepszą ma pracę, im bardziej jest świadoma własnych praw i własnej wartości, tym więcej wymaga od faceta, a to już nie wszystkim pasuje :P jest tym mężczyzn, dla których inteligencja kobiety jest atutem, są tacy, dla których kobieta jest wtedy kobietą, kiedy używa mózgu. i gówno nie badania! jest dokładnie ODWROTNIE. im kobieta bardziej wyzwolona tym lepszy ma seks i orgazm. ale ten prawdziwy, nie udawany na użytek faceta, żeby się biedaczek nie nabawił kompleksów :P

Gość yweetta
Moja corka bardzo dobrze sie uczy bo uzywa mozgu, nie korzysta z zadnych korkow a jest bardzo zdolna . Pozatym ma silna osobowosc i czasm obserwuje ja i jej kolezanki i widze ze jest duzo dojzalsza od nich. Ma 17 lat a jest madrzejsza czasemod 20paro latek. Moze ciezko jej bedzie znalezc odpowiedniego chlopaka na jej poziomie ,ale nie martwie sie tym.Wiem ze sobie w zyciu poradzi. Wszelkie dupki nie maja u niej najmniejszych szans. pozatym jest lubiana w szkole i nigdy nie mialam z nia problemow . Ma mnostwo zajec pozalekcyjnych i nie ma czasu na glupoty. Wiem, moze sie chwale ,ale zycze wszystkim takiej corki.

Gość .-.-.-.-.
:P

Gość odkurzam

Gość Banacznik
kobiety są naiwne, myślą, zę faceci leczą na ich IQ, wykształcenie i ambicje. Jest odwrotnie, faceci szukają kobiet średnich. Nie za głupich ale i nie za inteligentnych. Wykształenie najlepiej średnie albo wyższe na trójkę z plusem. Ambicje damskie ? Nie dziękuję !!!

Gość Wartnik33
związek to nie kołchoz żeby kobieta mogła coś wymagać !

Gość Uhahaha----------
wypowiedzi facetow sa powalajace!!!!!!!!!wszyscy tak samo mysla.. ale sa kobiety dla ktorych wyjscie za maz nie jest celem najwazniejszym w zyciu. Wszystko sprowadzacie albo do sexu albo do zwiazku...A kobieta rowniez moze sie realizowac jako czlowiek,jednostka samodzielna nie potrzebujaca obok siebie mezczyzny.

Gość no to w jakim srodowisku zyjec
ie to widac,golym okiem.. Ale np taki prawnik,zadko wezmie za zone fryzjerke.. I odwrotnie. Pani prokurator nie bedzie zyla z hydraulikiem. Chociaz.....wszystko sie moze zdarzyc.

Gość cattusmaximus
dla tak zwanych wolnych i ambitnych kobiet zostawiam seks przygodny i dożywotni związek z wibratorem - na nic lepszego nie zasługują !!!!

Gość Woronofski
jak pokazują badania socjologiczne mężczyźni nie są uczuleni na wykształcenie partnerki i chętnie żenią się z gorzej wyedukowanymi niż oni. U kobiet jest inaczej - dyskryminują mężczyzn gorzej od siebie wykształconych. p.s. przykład prawnika który nie chce fryzjerki wskazuje tylko na tro, że facet jest na kasę i karierę zorientowany tacy nie potrafią kochać enią się z ambitnymi kobietami ale szczęścia szukają u call-girls

Gość taki sobie dżon
jak słyszę kobietę która twierzdzi że może żyć sama to wiem że mam do czynienia albo z głupią siksą albo z feministką po menopauzie

Gość bez --przesady
zal mi was panowie. Wlasnie chcielibyscie aby kobieta byla posluszna i ulegla ale to chyba nie ma nic wspolnego z wyksztalceniem czy orientacja seksualna.a wy wszystko sprowadzacie do jednego. Klapki na oczach! I nie rozumiecie jak zwykle o co kaman.:)

Gość bez --przesady
A o czym by taki prawnik rozmawial z ta swoja zona fryzjerka jak juz wyjda z tego lozka??hmm?

Gość o to chodzi ze 1234
Grzeczne dziewczynki idą do nieba, niegrzeczne idą, gdzie chcą."

Gość pippi langstrumph
www.tv-nostalgie.de/Sound/Pippi.htm Jesli pamietacie Pippi to ona wlasnie byla fajna a Tommy i Anika nudni....choc dobrze wychowani.:)

Duzo macie racji w tym co piszecie. Ale bardzo duzo azlezy tez od charakteru dziecka. Podobno człowiek gdy sie rodzi ma juz w 80% ukształtowana osobowość tylko 20% można kształtowac. A kształtuja nie tylko rodzice przeciez ale także szkoła, rówieśnicy itd. Ja byłam krnąbrnym, pyskatym dzieckiem, nieposłusznym do granic mozliwości. ratowało mnie przez całe dzieciństwo (tak mówi moja mama), że miałam wygląd aniołka i byłam od zawsze bystra i inteligentna. Całe życie słyszałam "I żeby to dziewczyna sie tak zachowywała". jakby nie to było złe co robiłam(Łażenie po drzewach, bicie sie z chłopakami) tylko fakt, że nie jestem chłopakiem. A ja powinnam bawic sie w domek z koleżankami. Juz jak 2 - 3 latka mając wózek dla lalek wyrzucałam z niego lalaki i woziłam jakiegoś obskurnego misia.Ciagle zarówno przez rodzine jak i w szkole tępiono mój temperament.Z jakim skutkiem? Zerowym:-) Mysle, że nie wszystko jest w rekach rodziców.