Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaczątko87

jak to będzie??

Polecane posty

mój chłopak wyjeżdża - nie będziemy sie widzieć 3 tygodnie a dotychczas każdą chwilę spędzaliśmy razem... co ja będę bez niego robić?? jak ja to przeżyję??!!

Gość tekla2222222
lepiej sie zabij radze ci dobrze!on cie napewno zdradzi

co ja będę bez niego robić?? jak ja to przeżyję??!!-->Boże ty nie masz swojego życia?twoj cała świat to ON?a znajomi,rodzina,przyjaciele?żałosne,że dziewczyny podporządkowują wszystko dla 1-ego gościa!

nie uważam żeby było żałosne poświęcić całe swoje życie dla kogoś kto jest tego wart

Gość daj spokój
to tylko 3 tygodnie :S a Ty się martwisz jak to przeżyjesz????? tęsknota jest do przetrwania nie ma co się martwić.... nie takie rozłąki ludzie przeżywają .Ja z moim chłopakiem widzę się raz na 3 miesiące to wogóle już chyba na mooim miejscu byś się pochlastała :P

e tam do wszystkiego się można przyzwyczaić chodzi o to że dotychczas każdą chwilę spędzaliśmy razem a tu nagle-nie ma. to może być szok

Gość daj spokój
to jedź z nim:)

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
"poświecić" - dziewczyno -kto Ci nawkladał takich głupot o miłości?? milości to NIE POSWIECENIE !! pamietam inne Twoje topiki - dla mnie jestes uzależniona. sory.

no i co z tego że jestem uzależniona?? tak pojade do niego ale dopiero po 3 tyg mogę