Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sszaruga

Też jesteś Nudna/y ?

Polecane posty

Gość sszaruga

cóż zrobić, kiedy osobowość mizerna spokojna i cicha ? Dzisiaj tak sobie pomyślałam, że tęsknię :) za innym, spokojnym, szarym, nudnym człowiekiem, z którym można by pomilczeć bez skrępowania, albo nawet porozmawiać - ale tak zwyczajnie, ot, np. o pogodzie, czy o kolacji, czyli o banalnych sprawach nudnych, którzy nie chodzą na imprezy, nie upijają się, nie szukają ekscytujących wrażeń i nie garną się do większości, zawsze na uboczu Dobranoc, idę spać, żeby wstać jutro rano do pracy, gdzie znowu będą mnie męczyć pytaniami o weekend. I co ja mam im powiedzieć ? ;):p

Gość powiedź ze było byczo
:D ..a u mnie za oknem burza :)) lubię to :P

Gość SAE
ja jestem taka sama :(

Gość nudne są flaki z olejem
Człowiek może być mniej lub bardziej interesujący :D

Gość Królewna Anna
flaki z olejem są tłuste;)

taaa... pytania o weekend są zajebiste . Udzielam w weekendy niby towarzysko itd ale i tak moje opowiadania bledną przy tych, w których jest dwoje głównych bochaterów a nie jeden albo dziesięcioro ... :P

"estem wszystko na raz" to zacznij wymieniać 🖐️ "ocham burze i nie znoszę dużych skupisk ludzkich" mniej więcej mogę się zgodzić :D gdyby jeszcze burza nie groziła uszkodzeniem sprzętu elektronicznego... :classic_cool:

"to zacznij wymieniać" - na? "gdyby jeszcze burza nie groziła uszkodzeniem sprzętu elektronicznego..." - to sie trzeba zabezpieczac :P. ale za to ten zapach i deszcz za oknem...❤️ a ja wygrałem życie - 🖐️ :*

hellishbloodystorm 🖐️ "o sie trzeba zabezpieczac" kupić sobie prywatny odgromnik ;) to deszczu nie potrzeba piorunów :P chociaż czasami są fajne zresztą teraz też fajnie... czyste niebo a na środku duży żółty księżyc w pełni "na?" :O

nudna-dla niektorych(optymistycznie) badz wiekszosci(pesymistycznie) jestem, gorzej ze sama jestem znudzona:(

a ja wygrałem życie - \"ale pewnie nie z powodu własnej beznadziejności i nudziarstwa?\" a. nie zaczynaj ;), b. co ma jedno do drugiego? ;) foxy - znudzona czymś czy tak ogólnie

Gość Ju......
Jest więcej, ale się nie chcieli ujawniać :D 🖐️

Nuda - negatywny stan emocjonalny, polegający na uczuciu wewnętrznej pustki, zwykle spowodowany jednostajnością, niezmiennością otoczenia, brakiem bodźców, a czasami chorobą (np. lokomocyjną). Nuda to stan obojętności i braku zainteresowania. Jest traktowana jako odmiana frustracji lub stresu. Czasami może doprowadzić do innych stanów emocjonalnych, jak np. agresji.

a jaki vicki zawsze pod ręką to moja jedyna deska ratunku na brak wpojonej encyklopedii PWN do łba :classic_cool: :P