Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malinka-

PILNE!!!

Polecane posty

Czy jezeli wygloszę całą prezentacje maturalna i nie podejmę rozmowy z komisja to obleje mature?

jak to nie podejmiesz rozmowy z komisja,cos chyba wydukasz,staraj sie chociaz

Tzn nie bede umiala zbytnio odpowiedziec na ich pytania to co? Boje sie no.

Hmm no mniej wiecej. A Ty juz mialas ta prezentacje? Jak bylo? trudne pytania? Boje sie.

ja nie wiem jak jest z ta nowa matura,ale komisja nie zada ci wszystkich pytan z kosmosu,jak beda widziec,ze nie wiesz co powiedziec,to powinni dac ci cos latwiejszego,jaki masz temat?

Romantyczny portret kobiety. Omow kwestie w odniesieniu do literatury oraz do dziel malarskich. JUTRO!!!

hey Malinka! ja tez jutro ustna i tez boje sie troche tych pytan.. a slyszalam,ze tylko jedna osoba tam jest, prawda??

przyjemny temat,moga sie albo odniesc do lektur,czyli np.jesli z jakiejs lektury w twoim spisie wywodzi sie jakies pojecie to np.wlasnie spytaja sie o co chodz,jak kobieta to feministki,rownouprawnienie,ale ty masz romantyzm to watpie.Niewiem naprawde,masz jakies pomoce dydaktyczne prawda?obrazy itp.to moze cos z tego.Moga cie poprostu o twoje wlasne zdanie spytac na temat jakiejs bohaterki,napewno cos odpowiesz,3mam kciuki

mam podobny troche temat;) kobiety - bohaterki literackie i ich portret psychologiczny :)

w komisji jest babka/facet ktora cie przepytuje z twojej szkoly i ktos z zewnatrz

Dziekuje Magdalen! Hmm jutro! Masakra!!! Dwie osoby w komisji sa. A jaki masz temat? Ja wchodze jutro jako druga!!!

Gość ja tez mam jutro
i temat wizja piekla w literaturze boje sie jak cholera i mam te same rozterki co Ty... co do pytań:o

Ja mam Pana Tadeusza, Balladyne, wiersz Smierc Pulkownika, Romantycznosc i dwa obrazy.

Gość ja tez mam jutro
ciekawe,ciekawe ale sram juz pod sebie :D boje sie ze zaczne tam plakac albo... no nie wiem jakie beda te pytania nie chce sie osmieszyc

Kurde! Boje sie pytan. Prezentacje jakos wyglosze.... ale potem ta rozmowa.

Hmm ja jeszcze nie zaczela. Tyle co na pisemny umiem, ale z anglika zawsze mialam 4:-) wiec nie powinno byc zle.

Gość Stary pisior
Temat masz loozik:D mozesz na jakis przykladach omówic temat