Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolanta zzz olsztyna

największe perwersje seksualne

Polecane posty

Gość jolanta zzz olsztyna

witam kobietki! opowiedzcie o swoich perwersjach seksualnych z mezczyznami, lub mezczyzni z kobietami :) liczę na was!! Ja uwielbiam jak mój mąż sika mi na twarz albo na nagie ciało, uwielbiam wcierać w siebie ten mocz, choć nie pwoem - trochę piecze :O ale kocham to mimo wszystko. Lubięteż lizać odbyt mojemu mężowi i sama nadstawiać jemu :) a co wy lubicie i praktykujecie? :)

zapomniałaś dodać że jak rodzi się dziecko pochwa kobieca zanika i zmienia się w kanał rodny ,po porodzie stopniowo wraca do normy,wkładanie sobie tam ręki poszerza ją i po paru latach masz wiadro zamiast cipki

Gość Skąd te zaskoczenie
Byc może jakby mi maż wkłada codziennie ręke albo i dwie to po jakimś czasie bym sie mocno rozepchała, ale jak to robie raz na tydzień to nie widze szczególnej róznicy. Poza tym nawet jak jestem szeroka to mnie to nie przeszkadza, mój facet lubi ostro mnie rżnąć i nie martiwć się o obtarcia, Zresztą jak ma ochote na ciasna dziurke to ma w dpuke bo sama też lubię anal. To normalne że jedne maja pochwe wąską inne szeroką wazne żeby się odpowiednio zgrać i czerpać przyjemność. Ja jestem szeroka i lubię fisting, inna jest wąska i lubi dwa paluszki, ale obie odczuwamy z tego przyjemnośc.

Gość Facet lat 28 - żonaty
Po pierwsze nie każdy facet lubi wąskie , zreszta co za gadanina wąska czy szeroka , przeciez to ma trzxeciorzedne znaczenie. Moja żona jest szeroka jakt to niektórzy tu opisują rozjechana jak zajezdnia. Razem jesteśmy od 7 lat a fisting uprawiamy od 5 lat. Szczerze mówiąc to dopiero niedawno dowiedzieliśmy się że to w ogóle nazywa się fistinng i że tak wiele kobiet to lubi. Jakie sa moje spostrzeżenia? Ano prawda jest ze kobieta po regularnym fistingu jest szersza i luźniejsza od dziewicy , tyle ze to się odbywa bardzo stopniowo i partner poprostu nie odczuwa zmian. Mimo ze jej reka mieści się i jeszcze w pochwie jest luzu to jak dochodze tak samo łatwo jak kiedyś gdy była dużo ciasniejsza. Poza tym pomijacie tu bardzo istotną kwestię. Mianowicie w normalnym związku i zgranej parze szerokość pochwy ma drugo albo i trzeciorzedne znaczenie. Naprawde dużo więcej znaczy uczucie , namiętnośc atrakcyjnośc partnerki i skłonność do nowych technik i pozycji niż sama szerokosć pochwy. Jakiś czas tem zdradziłem swoją kobietę , generalnie z ciekawości bo juz zapomniałem jak to jest być z inna. Ta kobieta była rzeczywiście dużo węższa i rzeczywiście jest duża róznia, ale sam seks wcale nie były lepszy, wręcz przeciwnie mimo dużej namiętności wcale ni było przyjemniej. poprostu z zona mi dużo lepiej. I wiem że jej już nie zdradzę Tak więc zapamiętajcie że seks i przyjemność nie jest zalezna od szerokości pochwy i az dziw bierze że to facet musi tłumaczyć kobietom

Gość zaobrączkowana
My z mezem od dwoch lat spotykamy sie na figle z facetem(obydwoje jestesmy hetero).strasznie mnie to kreci.i animal.

Gość erectus
jakos wrażenie mam nie odparte że piszący tutaj maja małe fiuty a piszące zapomniały gdzie im się sex zaczyna.(mały mózg wielka dziura)

Gość onaWszpilkach

Gość onaWszpilkach
ja uwielbiam zabawy ze wspanialymi, damskimi butami

Gość Tomek35
mojej zony perwersja jest moze to chore jest co napisze ale raz na jakis czas wiarze mi moje jadra nastepnie zaczepia sznurek do malego wozka ktory zbudowalem na jej potrzeby siada do niego i karze sie wozic po salonie czasem jak pogoda sprzyja to wybieramy sie do lasu i tam po bezludnych szlakach udajac konia woze ja przyznam ze jest to podniecajace ale bol jader nie do wytrzymania;)

Gość wój
a ja lubie rozje....e piz.. wielkie głębokie lubie wkładac całą rekę kobiecie i dać jej ptaka do buzi sama roskosz sex zaczyna się w muzgu zawsze.niech będzie jak najwięcej takich kobiet. Wiwat rozjechane szpary...

Gość polewka
jak na razie najsmieszniejszy top ze wszystkich buhahah dawno sie tak nie smiałam

Gość perwerka 28
Lubię fisting Nic nie daje mi takich doznań jak ręka wypełniająca cipkę po brzegi Marzę o trójkącie ja mąż i jakis obcy facet z grubym przyrodzeniem

Gość Andzia..........
No dawajcie dalej...buahahahaha bo się już prawie posikałam ze śmiechu!!!! :D

Gość Duza broszka
Lubie sobie wkałdać do pochwy rózne duze przedmioty. Im wiekszy i szerszy przedmiot tym większe podniecenie. np: Butelka po winie, butelka bo wódce, mały okrągły wazon, lekier tatf, odświeżacz Brise, cukinia

Gość Duza broszka
a na koniec dnia odkurzacz,,,,,,,,,,,,,,,,,,:(

Gość dziewczyna z komputera
Facet 28 - znam Cię chyba

Gość dyzio8
podgladam moja sasiadke i wale kapucyna dobrze mi tak

Gość Podnieca mnie damska bielizna
Byłem u kumpla w domu, jest zonaty. Zona laleczka. W dużym pokoju suszyło się pranie na suszarce. Wisiały tam min.rajstopki i majteczki jego zonki. Myśl przyszła w sekundę. Wziałem te rajstopki i jedne majteczki i szybko do kibelka (kumpel w tym czasie kapał się w łazience) Niewiele czasu mineło, tak bardzo byłem podniecony. Problem w tym ze nie zdazyłem wyjsc z kibelka, jak usłyszałem otwieranie sie drzwi. Wróciła jego żona. Pomyslałem jak mam powiesić z powrotem na suszarkę te rajstopy i majteczki? Albo gdzie je schować? Miałem tylko podkoszulkę i dzinsy na sobie. W kieszeniach spodni bedzie widać pomyslałem, a lub bedzie wystawało. Schowałem sobie w gacie, gdzie po sekundzie znow poczułem przyjemność. Tak wyszedłe z kibelka. Nikt nie zwrócił uwagi na moje trochę nabrzmiałe dzinsy w nmiejscu intymnym. Tak też wyszedłem z domu od znajomych...

Gość pan kracy
mam to samo lubie bawic sie damskimi majteczkami wachac lizac czesto bywa u mnie kuzynka w pada na pare tygodni i mieszka u mnie jak wychodzi z domu do pracy ja udaje sie do kibelka gdzie znajduje sie kosz z bielizna wybieram te najbardziej brudne i zaczyna sie zabawa czesto wale konia i zlewam sie w majteczki.

ja natomiast mam taka swoja perwersje: Chciałbym przeleciec z obcym facetem swoja dziewczyne i traktowac ja przy tym jak szmate... ale dziewczyna nie chce sie zgodzic...

Gość xymox
Seks z dwoma facetami, palce lizać

Gość zibi1
próbowałem parę razy swoją sperme

mam pytanie do pan czy penis dlugoci 16 cm i obwodu 14cm dobze zmiezont jest wystarczajacy ?

Gość zibi1
próbowałem też zkolegą robiliśmy sobie oralnie nawzajem on miał wytrysk w moje usta tak się podnieciłem połykajac jego sperme że dostałem orgazmu

Gość zibi1
dlatego dziwie się niektórym kobietą że nie lubią tego nektaru

Gość zibi1
wkładanie dłoni do pocwy jest podniecajace dla obojga partnerów ja tak robiłem swojej i piłem jej mocz si kała mi prosto w usta było cudownie