Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sękata

DO DEJZI69 PO RAZ OSTATNI

Polecane posty

no dobrze dabda na jakiej podstawie jesteś przekonana że dejzi=agnieszka ma? Na podstawie podobnego stylu wypowiedzi, tego ze kiedyś wspomniała co kończyła i Szczecina? jeżeli masz tylko \"takie\" dowody to weź wybacz ja przyjmę że autorka topicu o różowym weselu sandrunia czy jakoś tam i ty to ta sama osoba. bo nie rozumiem o co tyle hałasu? wyjaśnijcie to raz do końca bez niedomówień.

przeciez to oczywiste ze to ta sama osoba, przeciez sama to na forum napisala????przeciez ja jej nie szukalam?

Sluchaj sama na nk napisalas ze tu sie o mnie mowi wiec jestem tu od wczoraj--zrobilam co bylo do zrobienia i ide

autorka topiku o rozowym weselu nie jestem!!!! to jakie wesele planowalam zrobic to moja sprawa i z nikim nie mialam zamiaru sie tgym dzielic i pytac o rade bo sama najlepiej wiedzialam czego chcialam! moje wesele juz bylo a z tego co mi wiadomo to sylwia jest przed!--i mam nadzieje ze wszystko jej sie uda! bo nie bedzie latwo przeprowadzic wszystko tak jak sobie to planuje!

a co do joli i jej wypowiedzi ze jest naturalna to w 100% sie zgadzam--naturalny to masz napewno umysł--nieskalany wiedza!

Gość Jola8888888888888888888
aż byś się zdziwiła

Gość mmtg
ja po prostu sie nie przejmuje stylem pisania dejzi i tyle. :) nie rozumiem dlaczego niektorzy sie tu obruszaja na dejzi. moze pisze w "swoim stylu". Tylko takie pytanie --> ile jest osob na kafeterii, ktore pisza jeszcze wieksze chamstwa typu "jak mu obciagniesz to Ci sie oswiadczy " albo podobnie. Jakos na takie chamstwo nikt nie reaguje... DLACZEGO?

DEJZI69 ------------------------> CHRYSTE PANIE, CO TO ZA DZIEWUSZKA TA SYLWIA :) ŁO MATKO;) DZIĘKUJE ZA LINKI DEJZI :)

buahhhhahaaaa widzialam Sylwusie-------wiecie co pisalyscie tu rozne rzeczy o mnie(olac to) ale stawiajac mnie na rowni z Sylwusia to przegiecie--rada na przyszlosc zanim o kims bedziecie pisac to wysilcie sie ciut barddziej by go poznac! a jak wam brak na to czasu i ochoty to zamknijcie dzioby i przestancie gdakac!!!!

ale powiem tyle tu poraz pierwszy sie z toba zgodze--tak ta dziewczyna jest malo inteligentna---a co do reszty to tak jak wczesniej kwa kwa kwa...

Gość ej ty barbi
skoro ci to nasze kwa kwa nie pasi to po co tu zaglądasz co?

no racja juz nie bede-- pamietajcie lopatka do prawej wiaderko do lewej i ruszajcie do boju w waszej piaskownicy--tylko niech was wlasny jad i zazdrosc nie zaleje:)

Wreszcie wczoraj obejrzałam Sylwusie- niesamowita :D :D :D Normalnie jak z innej planety :D Dzięki Dejzi za linka

Wreszcie wczoraj obejrzałam Sylwusie- niesamowita :D :D :D Normalnie jak z innej planety :D Dzięki Dejzi za linka

Miałam w klasie taka jedną wariatke- styl zupełnie inny niż Sylwusia- ale gdybym jej nie znała to bym powiedziała, że takie rzeczy to tylko w ksiażkach i na filmie :) a wcale nie......

\"Dejzi mowi prawde. W koncu to forum, wiec ma prawo do wypowiedzi.\" Tak, ma. BEZ wyzywania od tipsiar, niedorozwoi, analfabetek itp. Myślałam, że to oczywiste :O

Gość dejzi69
jak mnie wyzywaja i obrazaja to dobrze no nie?wiec ja po sobie nie dam jechac.sorry.

Gość dejzi69
zreszta mnie to pol biedy,ok,zglosze,ale od szczeniakow mojego narzecz.,to juz przesada.pozdro.milego dnia.