Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika na rozdrożu

Czy mój mąż kogoś ma?

Polecane posty

Gość nikt w tym wszystkim
czytałam, ale on nie wyjaśnia pewnych spraw! otóż może ma bardzo widoczny cellulit, nadwage, wiecznie nieświeży odech, no po prostu sie zapuściła :-P czy to sprawia faceta impotentem? nie!!! impotentem to go może sprawić!

Gość parradoksalnie osoby
Anna nie twierdze ze facet 41 letni moze juz miec mniejsza ochote na sex, Ty z mezem rozmawialas i wiesz na czym stoisz, ale maz autorki ma chyba z 10 lat mniej i sa dopiero 3 lata po slubiei i nie kochaja sie od lipca, jak mowie dla mnie sytuacja dosc dziwna

aha i ty swego meza masz na oku ze tak to ujme, pracujecie razem, a tamten facet znika z domu na trzy dni i trzy noce w tygodniu, nie wydaloby ci sie to jako kobiecie podejrzane, ze unika zblizen?

Gość u mnie też tak jest
parradoksalnie osoby jeżeli masz charakter swopjej matki to się ojcu nie dziwię. A slownictwo!!!!

napisalam ci juz wyraznie umiesz czytac?i nie rob osobistych wycieczek do mnie i do mojej rodziny bo to tylko swiadczy o twojej miernocie niczym wiecej:o

Gość Monika na rozdrożu
Możecie się tutaj nie kłócić? Nie napisałam, że jesteśmy tacy młodzi! Mąż ma przeszło 50 lat, ja zbliżam się do 40. Nie zapuściłam się, nadal jestem atrakcyjną kobietą, obcy mężczyźni wciąż dają mi do zrozumienia, że chętnie by.....Mój mąż nie ma nieświeżego oddechu, jest zadbanym mężczyzną, na którego lecą babki, bo jest atrakcyjnym facetem. Dla mnie też!

Gość popieram poprzedniczke
zalecam tak jak wczesniej ktos tutaj pisal szczera rozmowe z mezem

Gość Moniko
A jaki temperament miał wczesniej Twój mąż????? Libido nie zmienia się z dnia na dzień, z miesiąca na miesiąc Jeśli wczesniej lubił częsty seks, a teraz ZERO to podejrzane, jak dla mnie Miałam podobną sytuację, ale niestety przyczyną okazała się ta druga.... Nie wyobrażam sobie, że facet dobrowolnie rezygnuje z seksu przez 10 miesięcy!!!! Radzę Ci, byś wzięła go pod lupę!!!!

Paradoksalny wiedzę, ze jesteś bardzo wyrozumiałym mężczyzną co można oczywiście z Tobą kulturalnie porozmawiać, wiesz ja też z początku myślałam że kogoś ma, lecz jeśli jestem z nim non stop to od razu zauważyłabym jak nagle wyjeżdża czy wychodzi z domu tym bardziej ze zawsze wychodzimy razem nawet po zakupy. I dlatego wzięłam męża do pokoju sam na sam na szczerą rozmowę na spokojnie i tak jak wcześniej pisałam tak mi oznajmił. Czy moze to być u nich rodzinne, ze jest w wieku 41lat i brak ochoty na seks??? sama nie wiem...czy to prawda tak jak mi ktoś to powiedział...a ja mam jak się domyślasz 30lat.

Zapomniałam jeszcze dodać, ze mój mąż jest bardzo spokojny nigdzie się nie rusz z domu on i praca to jest jego żywioł, zamiast iść na imprezę woli siedzieć w domu i pracować, nigdzie nie znika nie szwenda się....więc myślę, ze aż tak źle nie mam..

Gość Anno
uwazam ze u Ciebie to pewnie kwestia libido u meza, ktore spada wraz z wiekiem, ale reke na pulsie zawsze trzeba miec co do autorki radzilabym tak jak madrze napisala Ewa wziac faceta pod lupe bo cos tutaj nie do konca gra jak powinno

Nie wiem.....lecz wiem, ze zawsze mogę na niego liczyć, chce się przytulić to się przytulam do niego i odwrotnie jeśli on chcę się przytulić do mnie to również się przytula, nikt z nas nikogo nie odtrąca, wieczorem nawet jak film sobie oglądamy to pada z jego ust tekst: moja droga przytulmy się do siebie będzie nam się milej oglądało....i tak jest zawsze, nawet jeśli idziemy spać to jesteśmy do siebie przytuleni. jego zdaniem seks to jest uzupełnienie w związku. Co do postu autorki to on ma 50kę więc najlepiej będzie z nim porozmawiać i dowiesz się na czym stoisz, a tak będziesz sie bić myślami czy ma kogoś?? czy moze jest chory i nie chce ci powiedzieć?? takie różne pytania i myśli nie będą dawać ci spokoju.

Do autorki topiku, Wiesz troszke mnie przeraża fakt, że nie umiesz ze swoim mężem porozmawiać na ten temat. Jak mozna się nie kochac przez prawie rok tym bardziej jak sie ma męża:-(

Gość Czper
Brak seksu jest dziwny i też zaczęłabym się zastanawiać nad tym. Może program szpiegowski NinjaLogger w jakiś sposób otworzy Ci oczy?

Gość gość
moze ma kogos .porozmawiaj z nim.