Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osłabiona

Czuję się zmęczona, krew z nosa, mdlenie, już nie daję rady...

Polecane posty

Gość osłabiona

Pracuję od poniedziałku do piątku 9-10 godzin, po pracy odrazu do szkoły, w szkole egzaminy, zaliczenia zajęcia (niby jestem na studiach zaocznych ale to ostatni rok i jest dużo pracy) i już nie daję rady, czuję się taka osłabiona, dzisiaj nie przespałam nawet 15 minut, całą noc uczyłam się, a na 7 do pracy przyszłam, mam dzisiaj po pracy 2 egzaminy, prawie zemdlałam jak jechalam tu, jeszcze do tego jestem przeziębiona i przed chwilą krew mi poleciała z nosa :O czy jak pójdę do lekarza dostanę l4 chociaż 2 dni przez osłabienie? błagam, powiedzcie, że tak :(

Gość jak pojdziesz do lekarza
i poprosisz o L4 to spokojnie dostaniesz ;) Mi nic nie bylo, chcialam sobie wyjechac i dostalam L4 na 3 dni ;) Lekarz nie ma zadnego interesu w tym, by Ci zwolnienia nie dac ;)

Gość osłabiona
dzięki, jeszcze nigdy nie brałam L4 stąd pytanie.

zwykle lekarze chca dawac. To pacjenci nie chca brac, bo roznie tam w pracy maja ;) A Ty to juz w ogole napewno dostaniesz, bo nie symulujesz przeciez ;) Jak cos bedzie jojczyl, to powiedz, ze sie slabo czujesz i chcesz badania porobic ;) Teraz jest swiateczny tydzien, jak sobie wezmiesz np srode i piatek to bedziesz miala fajny, dlugi odpoczynek (zalezy jeszcze jak pracujecie) ;)

ale serio mowie, lekarze daja spokojnie. Nie musi nic dolegac ;)

Gość
osłabiona zwolnienie zwolnieniem idz po nie ale co to da jak nie zmienisz trybu zycia to ci nic nie pomoze...........