Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maria.33

czy trzeba pieluchować dzieci

Polecane posty

Gość Maria.33

mój synek ma 3 miesiące, czy nie wystarczy pampers

hej, a co Ci pow lekarz? moja corka ma 4 miesiace i musiala byc szeroko pieluchowana przez 2 miesiace. teraz jest juz wszystko dobrze. jak Ci lekarz nic nie mowil i robilas dziecku USG to nie zakladaj tej dodatkowej pieluchy

Gość Beniaaa.
Moja ma 3,5 mieisąca i nadal daję dodatkową pieluchę, za miesiąc mamy kontrolę i wtedy może już przestanę pieluchować:)

ja swojej nie pieluchowalam. Usg wyszlo dobrze wiec nie bylo takiej potrzeby... co prawda polozna stwierdzila ze oczywsicie trzeba , ale lekarz ktory robil usg i nasza pediatra powiedzieli ze jak jest ok to nie trzeba. Kontrolne usg równiez wyszlo ok. Jeśli nie ma nieprawidlowosci to nie widze sensu meczenia dziecka dodatkową pieluszką.

a mnie profilaktycznie kazano szeroko pieluchować :( po 2 dniach wrzasków amłej skończyłam z dodatkową pieluszką :P robiłam jej ćwiczenia przy każdym przewijaniu i układałam czesto na brzuszku na żabke i noszenie tylko na żabkę ! po miesiacu pani na usg powiedziała i widzi pani co działa szerokie pieluchowanie? mała cudnie nóżki rozkłada. nie uświadamiałam baby, ze pieluchowanie było tylko przez 2 dni :P ale mojej usg wykazało wsio oki, tylko ponoc ciut za malo rozkładała nóżie- a to jest różnica, miedzy jakas nieprawidłowością, a czymś co można wycwiczyc!