Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kredka22

brązwoe upławy 1 dzien przed okresem i 2 po

Polecane posty

Gość kredka22

no własnie, miala ktoras podobnie, to takie jakby ... resztki krwi bo bezpośrednio po okresie/normalnej czerwonej krwi/nie biore tabletek anty i nigdy nie bralamm nie wiem co to moze byc a boje sie isc do gina , ale wiem ze musze :( ahhhhh...

Gość Lonata
kochana, ja mam to samo- przed na brazowo i po tez - mysle ze to nie jest nic strasznego, duzo kobiet tak ma :)

Gość kredka22
ufff... ulzylo mi troszke, ale juz i tak mam wizyte na jutro umowiana, na wszelki wypadek :) pozdrawiam

Gość to bardzo powszechne
i nieszkodliwe, ale gin moze to wyrownac lekami

Gość Sandrunia25
Te upławy zabarwione krwią przed i po okresie są normalnym zjawiskiem. Nie ma co się denerwować. W środku cyklu gdyby krwawienie wystąpiło to co innego.

Gość kredka22
ja poszperałam troche w necie i naczytalam sie o torbielach, niedoborze progesteronu, co potem powoduje problemy z ciaza wiec postanowilam jednak isc do lekarza dla uspokojenia samej siebie no i przy okazji zapytam o globulki/kremy...

Gość kredka22
zabarwione krwią? raczej ciemno brązowe... no i gdyby je liczyc to wychodzi spory okres... ahhhh moze i panikuje, no ale lepiej zapobiegac niz zyc...

Gość Sandrunia25
W sumie to masz rację. Lepiej niech sprawdzi to lekarz.

Gość kredka22
troche mnie uspokoiłyscie :) no i sorrryy... w sumie to 6 dni więc nie az tak, no ale wizyte juz mam więc pójde aaaa miało byc"... niż leczyć"