Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alojzy Bąbel

Dlaczego niektore dziewczyny bezczelnie wrabiaja facetow w dziecko ?

Polecane posty

Mądra Mulatka Wiesz ja bym tak na bank nie zrobiła. Ale z drugiej strony w wielu aspektach zycia kobiety tak kieruja losem i układaja fakty, że facet mysli, że to wszystko od Niego zależało i on sam wpadł na taki pomysł. Trzeba ich jakby popchnąć do działania. Trzeba rozróżnic chociaż wpadki kobietz długoletnich związków i wpadki z "pierwszym lepszym". Oczywiście mówimy o "ustawionych" wpadkach.

a ja tak się wtrącę... mojemu chłopakowi tez jakoś niezbyt śpieszno do małżeństwa i dzieci... nie zamierzam go łapac na dziecko, ale zaczynam rozglądac się na boki. Pomimo miłości jaką do niego czuję nie zamierzam zostac starą panną..

Gość
W przypadku kontrolowanej wpadki, kontrolnie zmyłbym się za granicę :o Kto wie co jeszcze może wywinąć baba zdolna do takich numerów :o

Gość agnez88
jak związek jest dobry to bywa, że facet jest z tego powodu szczęsliwy... choć sama wolałabym, aby to była wspólna decyzja.

Gość Mądra Mulatka
ivvvv i o to chodzi, kochasz lekkoducha, któryemu jest dobrze tak jak jest a tobie tio nie odpowiada i nie będziesz go na siłę podstępem zatrzymywać tylko myślisz o innym rozwiązaniu i o to chodzi, jeśli oczekiwania i wyobrażenia dwojga ludzi co do życia są rozbieżne-taki związek długo nie potrwa.

tylo, że ja go naprawde kocham i nie wyobrażam sobie zycia bez niego... ale czuję, że sama zaczynam sie oddalać...

Gość elus 29
Otoz mile panie i panowie sa takie wpadki ze facet nie chce spotyka sie tylko na seks ma 18 lat i pyta taka wyrafinowana babe czy nie zajdzie w ciaze ona go zapewnia ze nie a tu bach i jest ciaza ona wniebowzieta cala rodzina nalega na slub a potem zycie obok siebie a na koniec rozwod bo on poznaje taka co chce z nia dziecko placz i lament babsztyla ze porzuca kochany mezus rodzine a przeciez tak zgodnie zyli

Gość gość
jak to wrabiaja ? niech sie facet zabezpieczy jak nie chce dzieci

Gość gość
spotyka sie tylko na seks i nie wie ,ze z tego moze byc dziecko ? to niech najpierw dorosnie a dopiero potem seks

Gość gość
jak czytam ten wątek o biednych, niewinnych, seksualnie wykorzystywanych mężczyznach to od razu przypomina mi się jeden biskup który mówił o biednych księżach molestowanych przez małe dzieci rozwodników!