Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GLUPIA WYMOWKA

CZYLI JAK ODMOWIC..

Polecane posty

Gość GLUPIA WYMOWKA

pRAWIE MIESIAC TEMU NASI OBRZY ZNAJOMI ZPROPONOWALI WYJAZD 4 DNIOWY DO WLOCH,MOJ MAZ NIE BARDZO CHCIAL, JA Z KOLEI BARDZO, W KONCU MAZ SIE ZGODZIJ I UMOWILISMY WSZYSTKIE SZCZEGÓŁY, TERAZ MAZ ZMIENIL ZDNIE BO NIE MAMY KASY STWIERDZIL I KAZE MI WSZYSTO ODKRECIC, DO WYJAZDU ZOSTALO 5 DNI, JEST MI WSTYD DZWONIC DO ZNAJOMYCH BO TO TAK GLUPIOKOGOS WYSTAWIAC, MAZ JECHAC NIE CHCE MOWI ZE ODRAZU NIE CHCIAL ZGODZIL SIE TYLKOBO GO NIBY ZMUSILAM, KAZE MI TO ODRECIC ALE NIE CHCE MIEC Z TYM NIOC WSPOLNEGO ZEBY ONI SIE NIE OBRAZILI CO MAM ZROBIC GLUPIO SIE CZUJE, CALY CZAS BYL NA TAK ZMINIL ZDANIE 2 DNI TEMU??

Gość nie krzycz tak
🖐️

Gość oczywiscieeeeeeeeeeeeeeeeeee
albo jedz sama albo macie jeszcze jakichs wspolnych znajomych?? moze ktos wskoczy na wasze miejsce

Gość POJEDŹ BEZ MĘŻA

Gość GLUPIA WYMOWKA
PRZEPRASZAM! nie moge bez niego bo on stwierdzil ze szkoda kasy na glupoty, na poczatku moze nie palal ochota ale powiedzial ze nie ma nic przeciwko teraz kaze mi wszystko odkrecic, jest mi wstyd oni szukali hotelu, restauracji, dzwonili wszedzie starali sie a on teraz tak glupio chce postapic i jeszcze kaze mi cos wymyslic bo nie chce miec z tym nic wspolnego, bo nie chce zeby sie na niego obrazili ja mam wziasc to na siebie :-(

Gość GLUPIA WYMOWKA
faktycznie ostatnio zaczynam y duze przedsiewziecie i potrzebujemy pieniedzy ale ostatnio powiedzial ze te 800zl sie znajdzie a teraz twierdzi ze nie i koniec musze im dac znac ale jesat mi tak strasznie wstyd, wiem ze oni beda miec do mnie zal a on katygorycznie zabrania mi powiedziec prawdy ze to on nie che

Gość Tacz_mi
To powiedz zeby on teraz wszystko odkrecal i z siebie robil pajaca a nie z Ciebie

Gość Tacz_mi
jak to zabrania????nie daj mu sie

Gość GLUPIA WYMOWKA
no wlasnie ze jak tego nie zrobie ja to szykuje sie mega awantura w domu, znow sie naslucham jaka to jestem beznadziejna ze mysle ciagle o przyjemnosciach a nie o tym ze potrzebujemy kasy na to przedsiewziecie, ze jestem jak glupiotka lalka, ze do niczego sie nie nadaje, mam juz tego dosc tych oskarzen idjotycznych klotni, dopiero jedna sie skonczyla to juz 2 wisi w powietrzu, wiec jak chce uniknac tej domowej awantury mosze do nich zadzownich i dac znac ze nie jedziemy, albo w domu bedzie kolejna mega burza na ktora naprawde nie mam juz sily

Gość GLUPIA WYMOWKA
łatwo wam sie mówi, mieszkam z cholerykiem i nerwusem pod jednym dachem, znów będzie mi mówił ze jestem do niczego ze to moja wina bo on był na nie, ze nie myślę tylko on wszystko za mnie robi, mam już dość tego wszystkiego z jednej strony chce uniknąć tej awantury domowej z drugiej nie chce urazić przyjaciół, cholera czemu te życie jest takie popieprzone

Gość Tacz_mi
widze ze tu nie chodzi tylko o wyjazd ale ogolnie o wasze stosunki.troche ciezko miedzy wami.To po co sie zgadzal skoro niby od poczatku mial racje??:( wiesz wydaje mi sie ze jak nigdy sie nie posatwisz i nie zrobisz po swojemu to on zawsze tak bedzie Cie traktowal.Spoko jest cholerykiem ale to nie powod zeby cie nazywac beznadziejna i mowic ze jestes do niczego!

Gość GLUPIA WYMOWKA
to wyglada mniej wiecej tak ze w zyciu nie da mi samochodu zebym pojechala, juz nie mowie o kasie chyba ze doprowadze do takiej awantury ze jak wroce to zastane z 1 strony zamkniete drzwi nie mowiac juz o tym ze kolezanki maz bardzo ice cieszyl ze moj maz pojedzie bo bardzo sie lubia

Gość Tacz_mi
no to on jest chyba jakis aspoleczny:(

Gość GLUPIA WYMOWKA
NIE MAMY KASY BO MAZ ZARABIA 500 ZL BRUTTO OCZYSZCZAJAC MIASTO A JA W TYM MIESIACU MIALAM DOPIERO 2 KLIENTOW :( NIKT NIE CHCE SKORZYSTAC Z USLUG CHOREJ NA BIALACZKE WYWLOKI

Gość GLUPIA WYMOWKA
DODAM JESZCZE ZE ZA WSZYSTKIE OSZCZEDNOSCI KUPILISMY POLONEZA Z 89 ROKU

Gość GLUPIA WYMOWKA
tak stosunki miedzy nami sa straszne ostatnio, mój mąż to choleryk jak mu sie coś nie uda wyzywa sie na mnie , ostatnio facet mi wjechał do samochodu kolo sklepu z jego winy ale maż wrzeszczał dlaczego pojechałam autem do sklepu a pojechałam bo bardzo sie spieszyłam i potrzebowałam tylko kostkę masła, ale maż nie rozumie i oczywiście na mnie, ostatnio miałam wypełnić taka ankietę do pracy i wypełniłam cala a nie zauważyłam ze z 2 strony tez jakoś tak w pospiechu wyszło jak on to zauważył wyzwał mnie od ciemniaków, takie coś może sie tylko mi zdarzy bo nie myślę wg niego, w pospiechu ostatnio nie zapakowałam mu kurtki i musieliśmy sie wrócić z drogi to samo bo tylko ja mogel być taka głupia, prawda jest taka ze miałam dużo na głowie i zwyczajnie zapomniałam ale dla niego to wszystko bo jestem głupia czasem mam ochotę trzasnąć drzwiami i odejść

Gość GLUPIA WYMOWKA
oczywiście podszywaczu dziękuje

Gość Tacz_mi
Może to będzie najlepsze wyjście z tej sytuacji??wiesz gdzies tu na Kafe jest taki topik.Czy jestes w związku w ktorym partner molestuje cie psychicznie.Może zajrzyj tam??

Gość Tacz_mi
chetnie bym pojeździła takim super autkiem od sprzedaj mi go zbierałam od 10 roku życia żeby taaki kupić

Gość GLUPIA WYMOWKA
to zapytaj podszywacza bo to nie moje wypowiedzi..

Gość GLUPIA WYMOWKA
to moje tak sie tylko zgrywam

Gość GLUPIA WYMOWKA
ok zatrzegam nika podszywacz bo mnie wkurzasz

Gość Tacz_mi
Myślałam że to Twoje z 10:29, i 10:35 to dłuższe.

Właściwie to o co Ci chodzi? Postawić się mężowi nie chcesz - nie bardzo wiem dlaczego, pojechać nie pojedziesz, o co właściwie chodzi?

Gość GLUPIA WYMOWKA not logged
juz sie wylogowala a chcialam dodac ze poleruje mozynskie buzdygany na glanc