Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tanga tanga 2

sexowna ex ......

Polecane posty

Gość tanga tanga 2

Gość tanga tanga 2
a mianowicie ...przypadkiem natrafilam na fotki ex mojego i ....taka sexowna mi sie wydala taka ze kazdy facet ....ja szmyrna ... z twarzy nie jest cudna ..ale miala swoj styl tzn. kurewski ..a ja taka szara mysz ......i gryzie mnie to co robic

Gość Tacz_mi
nie przejmowac sie.zjakiegos powodu jest ex..

Gość tanga tanga 2
......no tak ale ciagle wracam myslami do niej ....... co prawda zostawila go bo niemial wystarczajaco kasy na jej zachcianki no ale ........ wrrrrrrrrrrrr

Gość Tacz_mi
wiem na pewno ci tak szybko nie przejdzie bo przez jkais czas bedziesz sie przejmowac i porownywac sie ale postaraj sie.i nie rob podstawowego bledu!nie wypytuj o nia i nie mow przy ni ale ona seksowna itd.;)

e tam ... bedziesz sie lafirynda przejmowala ..styl stylem ....nie ubranko sie liczy !!!a skoro facet jest z Toba \"szara myszka\" musi o czym to swiadczyc nie ???

Gość tanga tanga 2
nie to nie jest to ........... :p

Gość tanga tanga 2
ale znajac facetow...oni wola raczej te sexowne laski ... boje sie ze on o niej ciagle mysli ..... wiem ze to glupie ale .....

Gość printscreen
ja też mam taka sytuację-ex mojego faceta była baaaaaaaardzo atrakcyjna. a ja-typ szarej myszki.....

Gość printscreen
w dodatku mój jak o nią pytam(bardzo rzadko, sporadycznie) to bardzo szybko zmienia temat......

Gość tanga tanga 2
:( a wiec jak sobie z tym radzisz

Gość printscreen
w doatku jak o nią pytam to mój facet bardzo szybko zmienia temat- nie chce nic o niej powiedziec. wolałabym żeby wprost powiedział- tak,ona była atrakcyjna. a ta- sama nie wiem co o niej mysli. na pewno widzi że nie jestem w stanie się z nią porównac i nie chce mnie ranić...

Gość tanga tanga 2
ja o nia nie pytam ....znajomi jego wystarczajaco mi o niej naopowiadali a i on sam na poczatku znajomosci o niej mowil ale tylko dla tego ze ja pytalam ...... teraz nie pytam .... ale jak ja widze to wrrrrrrrrr... mam srtacha o niego

Gość tanga tanga 2
nie napewno tak nie jest ....!!!!!!!!!

Gość printscreen
nie radzę sobie:-) staram sie nie myślec ale jak juz pogrążam sie w myślach o niej, zaczynaja sie porównania to humor mam zepsuty na dore kilka godzin

Gość tanga tanga 2
:(

Gość tanga tanga 2
biedactwo... ale z jakiegos powodu one sa EX wiec glowa do gory ..ja tez tak mam

Gość tanga tanga 2
nie no az tak zle to nie jest!!!:p

Gość tanga tanga 2
a najgorsze jest to ze ona ciagle wydzwania do niego .......... czasami ...trace cierpliwosc...i jestem zla na niego ... a przeciez on nie jest niczemu winien ze ma taka ex a nie inna ....... no nie ?????? :(

Gość abrakadabraaaaa
hmmmm, nieciekawa sprawa.... musi byc ci ciezko...ale takie zadreczanie, rozmyslanie chyba nicnie pomoze---tylko co pomoze??!! ;) moze sprobuja zapytac wprost swojego chlopaka? czy o niej mysli, co prawda moze sklama zeby nie zrobic ci prezykrosci, ale jesli go dluzej znasz to moze bedziesz potrafila wydedukowac czy mowi szczerze czy sciemnia....

Gość abrakadabraaaaa
albo postanow sobie, ze definitywnie pzrestajesz sie zdreczac tym tematem cokolwiek bylo kiedys. Czy jak zaczynaliscie zwiazek to tez sie stresowalas jego ex??

Gość tanga tanga 2
on niechce o niej slyszec ani jej widziec ........ ufam mu ale tez drecza mnie wspomnienia o niej ..wiem to chore .ale musze cos z tym zrobic bo oszalec idzie

Gość printscreen
no nie- n początku było super, bez żadnych chorych myśli. dopiero jak zobaczyłam zdjęcia..... masakara. jesteśmy juz razem 3 lata, znam go dobrze i wiem że unika tego tematu żeby mnie nie zranic. chociaż wiem że mnie kocha, ze jest mu dobrze ze mna to bardzo sie boję że odejdzie do takiej jak jego ex. w końcu dla mężczyzn najwazniejszy jest wyglad.....

Gość tanga tanga 2
hmmmmmm.. tez wlasnie tak mam ..3 lata razem ... on mnie kocha ...ale ten strach nie daje mi spokoju :( jak sobie z tym radzic

Gość tanga tanga 2
a na dodatek ta jego ex byla niezla w lozku i lubila rozne zabaweczi nie to co ja ohhhhhh depracha totalna

Gość printscreen
eh, dolina. zazdroszcze dziewczynom, które majaa tyle pewnosci siebie że nie rusza ich ex faceta...

Możesz przecież też zmienić coś w swoim wyglądzie i w łóżku poszaleć

Gość printscreen
a jak z naturalnej, niebieskookiej blondynki mam się zmienić w piwnooką brunetkę????