Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niagarka

pokaż nam swoje atuty...

Polecane posty

Z wdziękiem japońskiego wielorybnika Takuma Sensiro chwytam motykę oburącz aby w pospiechu charakterystycznym dla karmicieli lwów we wrocławskim zoo buszować niczym buszmen po osiedlowych trawnikach w poszukiwaniu smakowitych trufli aby zgromadziwszy ich przynajmniej tuzin zaszyć się na pobliskiej budowie przy stanowisku zbrojarzy i łapczywie je spałaszować popychając prętem stali zbrojeniowej 34GS

Manius i dlatego ten młynek tak mnie omotał, że tracę rozum :D Myślałam, że podszyw jest z 11:39 ale chyba nie, to tym bardziej mi miło :)

pozdro , ja jako facet napiszę tobie tak , bezwzględu na to czy masz tyłek ładny czy brzydki , bo to sprawa gustu , to ważne że się oglądają !!!!!!!

Gość gość
Ja tam nie bardzo lubie jak sie oglądają...dlatego np. nigdy nie zakładam krotkiej spodnicy, jak sama gdzieś idę:o Krepuje mnie to zwracanie uwagi, a raz jak na mnie zagwizdały 2 matoły, to ich zbluzgałam:o Aż dziw, że mnie nie zwyzywali, chyba ich zatkało:D

macias kawa?? hhmmmm zawsze czarna moze byc z gorzką czekoladą i koniecznie wytrawne czerwone wino ;) słodyczy mam az nadto ;)

no tak z twoimi argumentami trudno się nie zgodzić no i tobie wcale się niedziwię , napisałem troszkę żartobliwie o twoim tyłeczku ale chyba nie masz o to żalu , a takie zachowanie to chyba tylko małolaty, bo normalny facet owszem z chęcią popatrzy ale napewno ukradkiem

v33 - czerwone wino ? uwielbiam ale tylko półwytrawne albo półsłodkie i to najchętniej z żonką w wannie ,

noo w wannie to się musi zawsze gorąco konczyc ;)

ha ha ha , tak masz rację jak nie trudno przewidzieć zawsze finał jest taki sam , ale nie to żeby mi się znudziło ha ha ha

Warkocz no jasne :o Ale jak znów mi będziesz te zimne monety za majty wpychać :o 😡..... to nie zakręcę więcej!

ooo nie warkoczyk :P nic z tego zadne krzaki was teraz nie osłonią :P Maniek warsztat na stól forumowy przegląd będzie :P

Manius ja nie będę się rozmieniac na drobne :classic_cool: papierowe w tutkę będę zwijac i wypychac w doopkę ;) v33..a masz wejsciówkę ? :classic_cool:

a gdzie mogę dostac?:P

myslałam ze przy zakupie jakiegoś hot Doga z wielką parówą :P

albo myszką klikniesz żonka ;)

v33 , hot dog z wielką parówą ? przecież nie zmieścisz w buzi ?

trzeba umawiac się na wino w bramie bbo ten pokaz w jakiejs bramie szykują :P juz się gdzieś schowali :O

własnie jestem w bramie i oglądam Maniusiowe młynkowanie ;) Dziewyczny SZOK..to co on ma w portkach !!! To dopiero boa dusiciel 👄

mówicie ze to normalnie krakowska :P