Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość darkcafe

ach, ta cudowna rodzinka...

Polecane posty

Gość darkcafe

Ludzie, czy wy też tak nie lubicie tych rodzinnych weekendowych spędów? tego udawania, że wszyscy sie lubimy, tego ględzenia o niczym. nasza rodzinka nie jest specjalnie związana, spotykamy się od dzwonu, każdy żyje w swoim świecie, za to zazdrość jest bardzo odczuwalna. ja tylko sie komus coś udaje, ajajaj... to jest wielki ból, -brat męża to zazdrośnik, okazuje to bardzo, jego żonka też strzela fochyczy wy też tak mace?

Z rodzinką to się bardzo dobrze na zdjęciu wychodzi tylko żebyś był w środku bo z boku to cię odetną!! Nienawidzę jak jest zazdrość w rodzinie.

Gość darkcafe
a u nas wygląda to tak, jak jesteś pod wozem, to jest ok, jak zaczyna sie cos udawać to już zaczyna się robić niemiło. doszło do tego, że czasem coś przemilczymy, żeby nie budzić zazdrości. to dziwne, ale ludzie którzy są niby obcy w naszym życiu są lepszym oparciem dla nas, niż cudowna rodzinka.czasem to wygląda jak licytacja, bo my mamy to, a tamto.. ja nie chcę w tym uczestniczyć.

wiesz u mojej znajomej tak jest jak brat znajomej kupił sobie nowe auto to ona już do niego z tekstami wyjeżdżała...ja nie jestem zazdrosna ze np. moja siostra coś sobie kupiła czy jak dostała lepszą prace... wręcz odwrotnie razem z nią się cieszyłam....