Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magistranka

Praca magisterska

Polecane posty

Gość Magistranka

Hej :) Kto sie broni w tym roku i jak tam nastroje przed obrona pracy magisterskiej? Pozdrowienia dla wszystkich :)

Ja sie bronie w tym roku ale pewnie do lipca sie nie wyrobie bo laskawie dopiero teraz zaczeli sprawdzac ma prace i oczywiscie prawie wszystko do poprawienia wiec pewnie we wrzesniu a moj nastroj nie jest najlepszy bo oprocz poprawiania tego wszystkiego mam inne powazne problemy z ktorymi musze poradzic sobie do lipca wiec jestem w jednym wielkim stresie a ty jak tam praca juz cala napisana sprawdzona i pewnie oddana?

praca ledwo zaczeta, badania ledwo skonczone (jeszcze nie znane ostatnie wyniki), obrone planuje nie wczesniej, jak w lipcu, a tymczasem przegrywam zycie na kafe 🖐️

Gość madre slowa
rany ja jestem w polowie ale moj promotor jest okropny i kampania wrzesniowa jak nic!

Gość Magistrantkaaaa
W duzej czesci praca juz napisana, teraz jeszcze ostatnie poprawki - kosmetyka itd. Obrona w czerwcu...ufff i w koncu bedzie po :) a jesli chodzi o promotorke to nie trafilam najlepiej, ale najwzniejsze, ze juz blisko konca :)

u mnie praca jeszcze jako tako, ale ja mam jeszcze do zrobienia prace dyplomowa i tu niestety jest zalamka :( Tez chyba na wrzesien mi to zostanie.... LIPA!!