Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Legniczanka21...

Yasmin- opinie kobiet króre go biorą, bardzo prosze

Polecane posty

Gość Legniczanka21...

Mam ogromna prośbę , aby kobiety ktore zazywaja ten srodek antykoncepcji napisaly mi jak sie czuja. Ja juz koncze ostnie opakowanie daiany 35 i wlasnie ten srodek antykoncepcji przepisala mi pani ginekolog-endykrynolog.

Gość siwa86
Hej! Ja kończę 4 opakowanie Yasmin i ogólnie uważam, że tabletki są o.k. Jedynie przy drugim opakowaniu czułam bóle i skurcze brzucha, natomiast teraz wszystko się uspokiło. Właśnie dziś byłam u lekarza i przepisał mi kolejne 3 opakowania ;) pozdrawiam

ja biore z rok czasu,prszyczy nie mam,utyc nie utylam ale na seks juz nie mam ochoty wiec na kij mi takie cos.musze zmienic na inne

Wg mnie są super. Brałam ok 3 lat... żadnego wpływu na wagę, super cera, nie przetłuszczały mi się włosy. Zero skutków ubocznych. Oczywiście każdy organizm jest inny :-) Cena też spoko ok 32zł.

Gość Legniczanka21
dzkiekuje bardzo mam andzieje, ze namnie tez wplyna ja brala te o naparwde wysokiej dawce diane 35 i nie mialam zadnych skutkow ubocznych, czuje sie tak jakbym nic nie brala, wiec moze troszeczke mniejsza dawka hormonow nie bedzie miala wplywu:)