Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozum tu kobietę

mój facet

Polecane posty

Gość zrozum tu kobietę

zanim związałam się z moim chłopakiem- był szarym, niepozornym, raczej mało atrakcyjnym chłopakiem nie rzucającym się w oczy niczym poza wysokim wzrostem (od razu mówię wszystkim stańczykom i innym kurduplom- nie, nie poleciałam na jego wzrost). Ale pomimo, że nie był wcale pociągający- związałam się z nim bo jest wspaniałym człowiekiem i go uwielbiam :) od tamtej pory sporo wyprzystojniał (w przeciągu kilku miesięcy- sama myslałam, że on mi w oczach przystojnieje bo coraz bliższy mojemu sercu się staje, ale inne osoby potwierdziły, że bardzo się zmienił i widać to też na zdjęciach). I nagle (jak nigdy wcześniej) multum lasek lgnie do niego :O piszą mu dwuznaczne smsy, włażą do dupy na naszej klasie :O noszzzz :O :O :O [zły] [wściekły] jak był wolny to jakoś nie lepiły się do niego. teraz jest zajęty i co? nagle sę zorietnowały, że może jest godny zainteresowania? :O żenada :O

Gość mis pryszczatek
niektóre panny nie mają za grosz wyczucia mój facet dostał kiedyś smsa mimo, że jasno powiedział lasce, że z kimś jest - ale lasencja zdobyła od niego numer i smsem zapytała czy może jednak się namyśli na spotkanie z nią fajnie, nie? :-)

Gość zrozum tu kobietę
nie mam pytań :O sama jestem kobietą, a... nie rozumiem kobiet! to żałosne jak się ślinią do niego a wcześniej nawet na niego nie patrzyły :O

Gość zrozum tu kobietę
żałosne a nie normalne :O

Sama widzisz, że jest coś w stwierdzieniu że miłość czyni ludzi piękniejszymi ;) to miłe, chociaż u siebie np. nie dostrzegłam tak drastycznych przemian. Tym bardziej zazdroszczę facetowi!

Gość mis pryszczatek
normalne? nie częste. owszem lepszy towarek? zazwyczaj zagadują zdesperowane pasztety bez klasy bać się? nie irytować i dziwić? tak

pasztety do niego na pewno nie zagaduja bo jak jest atrakcyjny to przyciaga atrakcyjne a pasztety wiedza ze facet przystojny to one nie maja szans po prostu zdajesz sobie sprawe ze niedlugo cie kopnie :classic_cool:

a skoro na niego polecialas jak byl brzydki tzn ze ty jestes pasztetem :D

Gość lslslalalala
jacek-------> ale ty jesteś głupi :-o

Gość mis pryszczatek
twoja teoria jest tylko twoja teoria w praktyce jest zupelnie inaczej :-)

Gość zrozum tu kobietę
mam powodzenie i jestem ładna, wiem o tym a mnie te siksy po prostu wkurzają, ot co :O

Gość zrozum tu kobietę
:O

Gość reborn
Wiesz co? Ja Cię rozumiem... U mnie było tak samo. Jak się z nim związalam był wysoki i wychudzony. Brzydki. Ale tak bardzo podobała mi się jego osobowość, że patrzyłam w niego jak w obrazek. Pózniej pojechał na studia... Rodzinke miał biedną, ale ojciec kupił mu kompa, siostra pozyczyła mu swój słuzbowy aparat (drogi, profesjonalny) No dodatkowo przybrał na wadze, nakłoniłam go aby troche poćwiczył mięsnie. Po kilku miesiącach z chudziny zrobił się z niego apetyczny facet. I Wszystkie laski poleciały na niego, bo taki piękny i BOGATY... No i niestety odleglość sprawiła ze on pomijajac ciało, zmienił tez dziewczyne

Gość zrozum tu kobietę
reborn- to jakiś ćwok był :O