Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama w potrzebie

Kto może niech pomoże

Polecane posty

Gość mama w potrzebie

Drogie mamy mam do was prośbę jestem mamą siedmio miesięcznej dziewczynki.Jeśli ktoś chciał by oddać ubranka w rozmiarze 68 i więkrze to byłabym bardzo wdzięczna.Pracuje tylko moj mąż zarabia grosze.Proszę nie pisać że chcę coś wyłudzić bo nie jestem osobą pazerną i żeby uniknąć komentarzy typu ma internet i komputer a prosi o pomoc odrazu informuję że korzystam z internetu u koleżanki.Jeśli ktoś chce pomóc proszę o kontakt na meila rozowapapuzka88@interia.pl

Gość oho mloda mama to i biedna
pomozcie

Gość napisz skad jestes
napisz skad jestes?

Gość mama w potrzebie
Jak zaszłam w ciąże miałam inne warunki mieszkaniowe teraz po zimie zostały nam długi a wina to ogrzewania elektrycznego. A jestem z małej wsi niedaleko Morąga.

Gość napisz skad jestes
ech, o takich rzeczach nalezy myslec wczesniej trzeba myslec przyszlosciowo na okolo rok naprzod (na wiecej do przodu nie ma sensu)! chyba wiedzieliscie, ze nie ogrzewa sie za darmo? mowie tu o roznych oplatach - nie tylko za ogrzewanie, mieszkanie, ale tez np. komunia dziecka itp. no coz, na nic teraz moje biadolenie... jak tylko bede mogla pomoc to odezwe sie na pewno zycze szczerze powodzenia! :-)

Gość żesz curwaaaa
nie chcesz pomóc? to nie pisze że trzeba bylo pomyslec .Curwa a co to myslenie da? jakby tak zawsze sie myslalo i widzialo czarny scenariusz to by nikt nie mial dzieci:o chcesz? pomoz a nie pitol farmazonow i nie mow że powinna pomyslec ty goopia babo:o

Po co dajecie kobiety morały ????? Chcecie pomóżcie ,nie chcecie nie pomagajcie .Ale komentarze zostawcie dla siebie....

Gość co za
wredne szmaciska!!!!:-o

Gość napisz skad jestes
hmmm... i ktoz mi odbiera to prawo do komentarza? ;-)

Nikt Tobie nie odbiera .Ale myślisz że życie jest zawsze tak cudownie poukładane? Jak sobie zaplanujesz to tak będzie…???? No proszę toż to jest śmieszne :) życie różne figle plata.Ot,co!

Princpolo - dokładnie ale jak widzisz tutaj siedzi większość nieomylnych genialnych mądrych pięknych uroczych inteligentnych seksownych mam :o

Gość a gdzie jest ten Morąg ...
kurcze mam spacerówke z Baby Dreams w dobrym stanie z folią przeciwdeszczowąm,oparcie rozkłada sie do spania ...nie była naprawiana -stan dobry ale jak ja mam to wysłać ?????????!!!!!!!

wiadomo ciuszki dla dziecka sa z reguły bardzo drogie i wcale nie dziwie sie ze dzieczyna prosi o pomoc, bo sama gdybym znalazla sie w jej sytuacji poprosilabym o to samo, moze nie na forum ale np znajomych ktorzy maja dzieci juz troche wieksze i ciuszki sa im poprostu zbedne

Gość napisz skad jestes
kochane wspaniale! tyle, ze nalezy zaplacic rachunek za ogrzewanie mozna przewidziec! a moje zycie nie jest rozowe, ale mysle przyszlosciowo i dzieki temu unikam wielu klopotow, czego zycze Wam wszystkim, a przede wszystkim autorce

Przybywam z daleka ----Bingo ! o to właśnie chodzi. Ludziom to pokory brak. Dziś masz dom a jutro nie...

jeszcze jedna z duuurnowatym komentarzem :o

a ciekawe jak chcałupa ci sie spali kiedys to tez powiem MOGŁAS TO PRZEWIDZIEC ! idzcie juz sobie co...

Gość napisz skad jestes
jak chalupa sie spali, czy wydarzy sie cos podobnego to jest wypadek losowy, nie-do-przewidzenia! ale rachunek....? no prosze Was...! a pokory do zycia mam wiecej niz komukolwiek moze sie wydawac, naprawde spotykaja mnie czasem tez zle rzeczy :-O zycie to nie bajka, ale rachunki place regularnie

Gość do napsiz skąd jesteś
Jeszcze zmienisz zdanie jak bardziej pod dupie dostaniesz :P Nie rozumiem Twojego toru prowadzonego w tej dyskusji...

autorko jestes tutaj jeszcze? Nie przejmuj sie komentarzami innych i napisz mi czego konkretnie potrzebujesz, mam troszke ciuszkow mysle ze wiekszych niz ten ropzmiar o ktory ci chodzi ale są to ciuszki po chłopaku. Niektore są bezplciowe a inne z autami itd wiec jesli cos by cie interesowalo to sie odezwij.

Gość napisz skad jestes
zaufaj mi - nie raz i nie dwa dostalam w dupsko (i pewnie jeszcze dostane) - takie zycie nie zamierzalam sprowadzac tej rozmowy na tory, ktore moglyby kogos urazic, wybaczcie i bez urazy - zastanowcie sie troche czy nie mam racji?

Gość no to jazdaidż robic tipsy
czego głupio dyskutujesz ??????😡

Gość obys codziennie dostawała w
w dupsko >! ...widzę własnie jak życie nauczyło cie pokory :O ty masz pojęcie co to jest pokoraaa???!!! nie trudno sobie wyobrazić ze ktoś może zubozeć z dnia na dzień i nie koniecznie przez dziecko ! idz kobieto ...

I widzicie? Uczciwosc nie poplaca. Trzeba bylo napisac ze dom wam sie spalil lub ze wywalili was z pracy z dnia na dzien lub jeszcze cos innego wymyslec. Wtedy nikt by wam tu glupot nie pisal. Autorko - Napisz jakie to wojewodztwo chociaz.

Gość napisala ze pochodzi
ze wsi pod Mragowem, tam gdzie slawne pikniki country sie odbywaja. Mazury...chyba.

Gość neutrrrogennaia
hej zaglądnij tutaj napewno ktos Ci pomoze a tu na kafe na pomoc nielicz tu sa same wredne jedze :P www.gratyzchaty.pl