Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _____________-____________

dlaczego??

Polecane posty

Dlaczego tak młodzi i nie winni ludzi muszą ginąć całkiem przypadkiem np. w wypadkach samochodowych będąc bez winy znajdując się w niewłaściwym miejscu o nie właściwej porze? Boże, dlaczego nie zwracasz uwagi na to co czują ich partnerzy? Dlaczego przestepcy chodzą po tym świecie skoro zasługują na sprawiedliwą karę?? obejrzałam wstrząsający materiał o młodych ludziach do 25 r.ż (głównie kobiety - młode, piękne z planami na przyszłość - aż serce się kraja) ginących w wypadkach.. widziałam materiał jak to chłopak płakał i opowiadał że sobie teraz bez Niej nie poradzi... buuuuuuuuuuu.. ;( popłakałam się z tego wszystkiego....

a dlaczego umieraja dzieci? a dlaczego umieraja matki małych dzieci? NAd nimi sie nie litujesz?

wziełam teraz pod uwagę to co zobaczyłam.. naprawdę to szkoda mi wszystkich... ;((

Gość
c'est la vie Boga nie ma.

takie jest życie.. kiedyś sam byłem świadkiem tragicznego jak się potem okazało w skutkach wypadku..wyprzedził mnie bus... i jadące przede mną kombi.. było coraz bliżej do zakrętu...gdy bus znalazł się na zakręcie \"spotkał\" się z tirem a w niego jeszcze wjechała ta skoda kombi w sam środek między ciągnikiem a naczepą..wybiegłem z auta i zobaczyłem kobietę w ciąży nie mogłem jej wyciągnąć..wyciągnałem ją nawet nie pamiętam jak... nie żyła już wtedy.. w busie jeszcze dwóch wyciągnąłem.. i wielki tłum si,ę zrobił i każdy pomagał jak tylko mógł.. łącznie 7 osób.. :( jeden błąd mały.. a takie skutki..