Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łzyzoczupłyną...

biedni Niemcy.

Polecane posty

Gość łzyzoczupłyną...

Oto jak biedni są Niemcy i w jakiej nędzy żyją. Chyba kraj, któremu się obecnie najlepiej na świecie powodzi - żadnej wojny nie prowadzą, nikt nie ginie, potworów nie mają jak w Austrii i kurde proszę - ławka i nędza skrajna jak chcesz wiedzieć. http://www.hotmoney.pl/artykul/2316/1/europa-co-osmy-niemiec-zyje-w-biedzie.html PS. Na tej ławce to ja jestem, ale oczywiście w razie co to Niemiec tam leży czy Niemka. Ale obłuda :(

Gość łzyzoczupłyną...
A ja ich lubię. Są jacy są, ale przynajmniej wiadomo, że tacy są. Inni to nawet nie wiesz czego się spodziewać - a tam? Wszystkiego najgorszego. Tacy są Niemcy i już. Ich czyny mówią same za siebie bo podobno wiele lat temu jak spotkali się Słowianie I Niemcy to słowian nazwano od słów, a niemców, że byli niemi.

Gość łzyzoczupłyną...
Czesi nie są głupi. To tacy mądrzejsi Słowianie. A reszta jest uważana za III świat. Może i dobrze? Bo za dużo mówią, a za mało robią. A ja się tym zarażam, jak jestem wśród ludzi. To jest zaraźliwe. Nie cierpię tego bo to choroba psychiki :(

też się zrażam jak przebywam wśród ludzi ale bardziej gardzę owczarkami niemieckimi, takie leszcze i sikają pod siebie, po jajach się liżą, to chyba to niemieckie pochodzenie z nich wychodzi.

Gość no jak to jak to
w wojnach to oni nadal uczestnicza np afganistan mi to jest ich zal troche byli sobie takimi nacjonalistami jak i Polacy... a teraz.. jeju mnie az oczy bola od tych wszystkich ras w około jak jestem w Niemczech, zadko sie nawet kogos kto nie ma jeszcze w sobie troche tureckiej czy arabskiej krwi :/ robia sie za przeproszeniem "brudasy" taka rasistka ze mnie , bez obrazy!!! bezdomnych i cpunow na dworcach i ulicach tyle samo tam co i tu juz nawet puszczaja muzyke powazna na dworcach zeby ich odstraszyc sorry za te "brudasy" tak juz mam ;) ale np. Murzynów lubię :)

Gość no jak to jak to
heh gdzies mi tam czasownik uleciał w tych moich wypocinach

no ciekawe bardzo sa te statystyki, tylko do tych statystyk zalicza sie pelno np. daleko nie szukajac Polakow z niemieckimi papierami, Turkow i inne narodowosci, ktore formalnie traktowani sa jak niemcy i wcale nie bieduja tylko zyja na socjalu. sciema to a nie statystyka zreszta na socjalu zyc, to i tak ci ludzie nie bieduja, panstwo placi im za mieszkanie , a oni na boku dorabiaja na czarno. znam polakow , ktorzy tak robia!