Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaabbbbbbbbbccccccccc

JAKIE MACIE SKUTKI UBOCZNE PO TABLETKACH ANTY???

Polecane posty

wiec juz te ktore nie wiedza czy brac tabsy maja przyklad co sie dzieje z organizmem panie wyzej nade mna juz napisaly co sie z nimi dzialo ja tez juz nie biore tabsow bo przez nie mam powarzne problemy a do tego mialam operacje

Gość jaaaaaaaaf
a ja brałam harmonet i strasznie nerwowa byłam! kłóciłam się o wszytsko! wręcz agresywna byłam. a teraz biorę novynette i odpukać jest dobrze:)

ja tez mialam torbiel jajnika potem ciaze pozamaciczna jedna noga juz prawie bylam w grobie bylo strasznie potem operacja a teraz ciezko jest mi zajsc w ciaze a powodem tego wszystkiego byly tabletki antykoncepcyjne .. zaluje strasznie ze je bralam .. teraz mam same klopoty ze zdrowiem i musze duzo bolesnych i upokarzajacych dla mnie badan przechodzic jesli chce zajsc w ciaze a to jeszcze nie jest pewne czy tak bedzie.

wiec juz te ktore nie wiedza czy brac tabsy maja przyklad co sie dzieje z organizmem panie wyzej nade mna juz napisaly co sie z nimi dzialo ja tez juz nie biore tabsow bo przez nie mam powarzne problemy a do tego mialam operacje