Chat-Chat 0 Napisano Maj 19, 2008 biotre tabletki juz dluo , pare lat, zrobilam przerwe 2 miesiace i chce zaczac brc tabsy pocatkiem czerwca, okrez jednak caznie mi sie poltora tygodsnia wczesniej, wy moge zaczac brac tabsy innego dnia niz w 1 dzien cyklu? i czy bede zabezpieczona? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja mam problem z zaznaczaniem- Napisano Maj 19, 2008 nie mozesz tak zrobic-nie bedzie działania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
binia87 0 Napisano Maj 19, 2008 JAK PRZERWA TO MINIMUM 3 MIESIACE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anulka156 0 Napisano Maj 19, 2008 tak własnie, 3 miesiące.....ale wracając do tematu, NIE NIE BĘDZIESZ ZABEZPIECZONA. Aby tabsy działały należy je wziąć w 1 dzień miesiączki, tzn ta pierwszą tabl z pierwszego opakowania. jeśli nie to musisz zabezpieczać się całe opakowanie najlepiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anulka156 0 Napisano Maj 19, 2008 zabezpieczać sie dodatkowo* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alaa88 Napisano Maj 19, 2008 ja nie wiem jak jest z tą przerwą ale jak mówią że 3 miesiące to pewnie 3:p ale wiem że niektóre tabletki np yasminelle nie trzeba przyjmować pierwszego dnia ale można również między 2 a 5 dniem cyklu, nalezy tylko przez 7 dni sie dodatkowo zabezpieczać:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
binia87 0 Napisano Maj 19, 2008 no tak jak zaczniesz innego dnia niz 1go d.cyklu to musisz dodatkowo sie zabezpieczyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
binia87 0 Napisano Maj 19, 2008 najlepiej zapoznac sie dobrze z ulotka swoich tabletek, bo nie wiem jakie chcesz brac, albo kontynuuowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chat-Chat 0 Napisano Maj 19, 2008 bede po 2 misaicach przerwy kontynuowac yasmin, ulotke przeczytalam ale tam nic na ten temat nie ma , a wyczytalam ze mozna przyjac bylektorego dnia na necie tylko te 7 dni sie zabezpieczac nwlasnie i juz sama nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alaa88 Napisano Maj 19, 2008 ja biore yasmin i je nalezy brać pierwszego dnia:) własnie w ulotce nic o tym nie ma:) ale tak sie dowiedziałam i też brałam od pierwszego dnia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ike 0 Napisano Maj 19, 2008 mnie też nurtuje takie pytanie- w zasadzie czemu trzeba je brać akurat pierwszego dnia okresu??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chat-Chat 0 Napisano Maj 19, 2008 no wlasnie nie wiem:/ przeciez yasmin sa 2 skladnikowe i codzinnie przyjmuje sie to samo wiec tez nie rozumim dlaczego musze przujmowac zgodnie z dniami :d jakies to glupawe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
binia87 0 Napisano Maj 19, 2008 bo tak juz jest, ze tabletki bierze sie 1go dnia cyklu, jesli wezmie sie innego, to przez tydzien nalezy dodatkowo sie zabezpieczyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach