Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość giermek komputerowy

Czy są tutaj graczynie komputerowe?

Polecane posty

Gość giermek komputerowy

Polećcie mi jakąś fajną gierkę.

Gość sywulacja red light
district w 3d

Gość zawsze i wszedzie
i kazdemu bede polecac DIABLO :D

Gość giermek komputerowy
Diablo? Napierdzielanie w lewy przycisk myszy nudzi się dość szybko...

jakie lubisz gry? moje ulubione: GR:AW 2, R6:Vegas 2, Assassin's Creed, Flight Simulator X

Gość zawsze i wszedzie
Jezeli dla Ciebie Diablo to tylko napierdzielanie w mysz to nic dziwnego, ze Ci sie ta gra nie podoba ;) Mi sie nie znudzila od 10 lat. I nie znalazlam innej chocby troche jej dorownujacej ;) Po prostu masz inny gust i tyle :P

Gość w kurrwe wyjeebiste ciapcie
zawsze i wszedzie pograj w Mu-online

Ja moge polecic: Assasin's creed, Oblivion, Test Drive Unlimited ew. Need For Speed Underground ew. Most wanted ;) Postal :D :D :D a online: Lineage 2, shaiya (choc po L2 wsyztskie gry sa powolne :O ) chyba ze lubiesz bajkowe dzieciece kolorki i zjehane totalnie sterowanie to WoW :P

Gość Vampiric
Vampire Maskarada: Redemption i Bloodlines

Gość giermek komputerowy
Moje ulubione gry: - saga Splinter Cell - saga Half Life Więcej na razie nie przychodzi mi do głowy. Assassins Creed wypróbuję, mam nadzieję, że dorównuje Splinterowi. Pedro, co to jest GR:AW 2?

a jak tam w świecie diablo? jakiś rok temu grałem to były lagi na serwerach, wywalało jakieś dziadostwa, masa botów i się ogólnie grać nie chciało. ludzie mówili że blizzard olał diablo :o GR:AW 2 to Ghost Recon Advanced Warfighter 2. symulator żołnierza. rozgrywka postawiona bardziej na taktykę niż strzelanie w co popadnie:)

jedyne gry, jakie mi sie podobaly, to COD2, UT, nfs i FlatOut. a, i jeszcze wszystkie 4 wersje chromatrona. :classic_cool:

Gość zawsze i wszedzie
nie wiem jak w swiecie... Nie gram w battlenet ;)

Gość kurnikowy kogut
www.kurnik.pl

a mi w ramach \"moje ulubione\" przychodzi do głowy - betrayal at krondor - warhammer dark omen - warhammer shadow of the horned rat - warhammer 40k chaos gate - x-wing alliance same starocia :D

wszystkie z serii total war, heroes of mm IIIwog i heroes V, stronghold crusader, civilization iv, icewind dale, neverwinter nights... tyle fajnych gier a tak mało czasu :(

cholera, w czasach licealnych duzo sie gralo... potem jakos przeszly checi i czasu jakby zbraklo

\"ale w dark omenie zawsze czitowalem\" a tam się dało czitować? :O czy my myslimy o tej samej grze? poza ostatnią bitwą to gra była raczej prosta... shadow of the horned rat jest trudniejszy brzydall ale jakoś do tych co wymieniłeś nie chciał by mi się wracać drugi raz... nie zaliczyłem tylko cywilizacji :P ostatnią w którą się bawiłęm to był II jeszcze na win 95 :P

samorost 1 i 2, haluz 1 i 2, priscilla gone missing, wogger, polcarstva a moze ktos zna inne w podobnym klimacie?